ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: Οι δηλώσεις του Δ. Ραψωματιώτη δείχνουν από τώρα τις προθέσεις του! -Το δυνατό του σημείο…

Πλησιάζουν οι εκλογές και στο επιμελητήριο Κορινθίας (εκτιμάται μέσα στο 2022).

Ο πρόεδρος Π. Πιτσάκης αποδείχτηκε κατώτερος των περιστάσεων, έχασε την πλειοψηφία, προκάλεσε και κούρασε!

Από την άλλη και οι αρκετοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης έκαναν λάθη τα οποία και θα χρεωθούν κάποια στιγμή.

Έχουμε γράψει όμως από την πρώτη στιγμή ότι αυτός που στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, δεν μπήκε σε διαπραγματεύσεις και συνεργασίες, είναι ο Δ. Ραψωματιώτης!

Βοήθησε στην αρχή μαζί με τον Σπηλιωτακάρα να εκλεγεί πρόεδρος ο Πιτσάκης για να βοηθήσει τις διαδικασίες ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει φυσιολογικά το επιμελητήριο το οποίο οδηγούνταν σε αδιέξοδο. ΑΜΕΣΑ όμως, το τονίζουμε, ΑΜΕΣΑ, αντιλήφθηκε ότι ο Πιτσάκης ήταν κατώτερος των περιστάσεων και τράβηξε το δικό του μοναχικό δρόμο. Ένα δρόμο που κράτησε και που θα κρατήσει από ότι φαίνεται μέχρι το τέλος!

Πολλοί είναι αυτοί που είπαν ότι ο Ραψωματιώτης είναι ο μοναδικός που δεν έχει εκτεθεί και βάζει τις βάσεις για μία νέα υποψηφιότητα στο επιμελητήριο Κορινθίας ή και την διεκδίκηση της προεδρίας

Ο ίδιος ερωτώμενος για τι προθέσεις του έκανε την παρακάτω δήλωση:

“…Θα πρέπει να υπάρχουν και άνθρωποι που θα ενώσουν δυνάμεις για να οραματιστούν και να δημιουργήσουν την επόμενη μέρα. Οι εποχές αλλάζουν πολύ γρήγορα και απρόσμενα σε κάποια σημεία.Εγώ έχω επιλέξει πλέον, να τάξω τον εαυτό μου στην λογική του οραματισμού της επόμενης μέρας και εκεί μόνο μπορώ να ενταχθώ σε ομάδα”.

Επίσης έκανε και την παρακάτω ανάρτηση στο facebook:

Σε άλλη ανάρτηση στο facebook ευχαρίστησε του επιχειρηματίες της Κορινθίας:

ΣΣ. Δεν θέλει και πολύ για να καταλάβει κανείς τις προθέσεις του Δ. Ραψωματιώτη…

Κ.Ν