Η ήττα της ομάδας της Κορίνθου και οι σοβαρές αιχμές Κούγια στα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης: “Μάλλον θέλησαν να χρησιμοποιήσουν τη δική μας επωνυμία και επιτυχία στη ζωή για να πετύχουν άλλους σκοπούς”

“Οι εξελίξεις στον ΠΑΣ Κόρινθος είναι ραγδαίες μετά την εντός έδρας ήττα από την Ελλάδα Σύρου με 1-0.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Αλέξης Κούγιας, ανακοίνωσε τον νέο προπονητή, Γιάννη Αποστολίδη, και την απομάκρυνση τριών ποδοσφαιριστών. Συγκεκριμένα, οι παίκτες Χαλάτσης, Μαγκάκης και Μαγκανάς δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα…”, αναφέρεται μεταξύ άλλων στο monobala.gr

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ομάδας Α. Κούγιας μεταξύ άλλων άφησε σοβαρές αιχμές για τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης: “Ο κόσμος δεν θα πρέπει να απογοητεύεται τόσο εύκολα και θα πρέπει να στηρίζει εμάς τους 2 που μείναμε να χρηματοδοτούμε την ομάδα, εμένα και τον Πισιμίση. Δυστυχώς πολλά μέλη της διοικήσεως εδώ και μέρες μας έχουν γυρίσει την πλάτη και σηκώνουμε μόνοι μας το βάρος. Μάλλον θέλησαν να χρησιμοποιήσουν τη δική μας επωνυμία και επιτυχία στη ζωή για να πετύχουν άλλους σκοπούς…”

ΣΣ. Πολύ κακό ξεκίνημα φέτος για την ομάδα της Κορίνθου…

Αναρωτιόμαστε πλέον σοβαρά μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος ποια θα είναι η τύχη της ομάδας της Κορίνθου …και πόσοι θα την στηρίζουν!

Κ.Ν