ΙΣΘΜΟΣ: Από τύχη δεν τραυματίστηκε αστυνομικός! -70χρονος οδηγός δεν αντιλήφθηκε τίποτα!!! -Δεν είδε τις σημάνσεις της αστυνομίας, παρέσυρε κώνους και παραβίασε ερυθρό σηματοδότη!

Το περιστατικό που συνέβη το περασμένο Σάββατο δείχνει για ακόμα μία φορά πόσο επικίνδυνο είναι το έργο των αστυνομικών!

Όπως όλοι γνωρίζουν την περασμένη Παρασκευή στις 21:00 το βράδυ σημειώθηκε σοβαρό τροχαίο ατύχημα με εκτροπή και πυρκαγιά βυτιοφόρου οχήματος στη χιλιομετρική θέση 75,6 (ύψος Κόμβου Λουτρακίου) στο ρεύμα προς Κόρινθο του αυτοκινητοδρόμου Ελευσίνα-Κόρινθος-Πάτρα.

Λόγω των εκρήξεων και της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκαν, σημειώθηκαν σοβαρές εκτεταμένες ζημιές στη γέφυρα του κόμβου, σε τμήμα της οποίας από νωρίς του Σαββάτου εκτελούνται εργασίες κατεδάφισης.

Από τύχη δεν παρασύρθηκε αστυνομικός!

Από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν αστυνομικοί στο σημείο προκειμένου να ρυθμίσουν την κυκλοφορία.

Συνέβη όμως ένα αξιοσημείωτο περιστατικό τα ξημερώματα του Σαββάτου περίπου στις 04:00.

Οδηγός (περίπου στα 70) οχήματος που ερχόταν από άλλο νομό και πήγαινε προς Αθήνα, δεν είδε τις σημάνσεις της αστυνομίας στα φανάρια του Ισθμού, ούτε τους προστατευτικούς κώνους (τους οποίους παρέσυρε), παραβίασε και κόκκινο σηματοδότη! Ευτυχώς που εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχε αστυνομικός στο σημείο (ενώ υπήρχε πιο πριν) καθώς η κίνηση είχε ελαττωθεί!

Οι αστυνομικοί βλέποντας τον 70χρονο οδηγό, τον ακολούθησαν με το περιπολικό και τον σταμάτησαν κοντά στα ΚΤΕΛ του Ισθμού!!! Αντιλαμβάνεται κανείς την σοβαρότητα της κατάστασης…

Οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν, του βεβαίωσαν παραβάσεις και του πήραν τις πινακίδες του οχήματος!

Άλλο ένα περιστατικό το βράδυ εκείνο που θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρό ατύχημα!

Κ.Ν