ΚΙΑΤΟ- ΒΕΛΟ-ΒΟΧΑ: Τι αφορούσαν οι νέες συλλήψεις των ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων στους καταυλισμούς των αθιγγάνων;

-Συνελήφθησαν 6 άτομα για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας…

Από την αστυνομία ανακοινώνεται: «Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών, τη Δευτέρα  το πρωί, σε περιοχές των δήμων Σικυωνίων και Βέλου-Βόχας, πραγματοποιήθηκε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση σε οικισμούς που διαβιούν άτομα με στοιχεία κοινωνικής ομοιογένειας.

Η επιχείρηση υλοποιήθηκε από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Σικυωνίων και Βέλου-Βόχας, του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, καθώς και των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Ηπείρου και  Θεσσαλίας.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης ελέχθησαν -48- άτομα, προσήχθησαν –8-, ενώ συνελήφθησαν -6- άτομα για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.

Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν τόσο στην πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου».

ΣΣ. Με βάση την παραπάνω ανάρτηση επαναλαμβάνουμε αυτά που γράψαμε σε πρόσφατη ανάρτησή μας με τίτλο: ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Τι βρίσκουν …και τι δεν βρίσκουν! -…Ερωτηματικά για τις εφόδους των ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων σε καταυλισμούς των αθίγγανων!