Επανερχόμαστε σε προηγούμενή μας ανάρτηση όπου αναφέραμε: “Σε επικοινωνία της korinthiannews.gr με την πυροσβεστική μας ανέφεραν: «Την Κυριακή το μεσημέρι και ώρα 14:29 κινητοποιήθηκαν 8 πυροσβέστες με 4 οχήματα για τον απεγκλωβισμό γυναίκας μέσα στο όχημά της στο 114 χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών –Τρίπολης, στον κόμο της Νεμέας. Η 53χρονη γυναίκα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της».
Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες μας το όχημα που οδηγούσε η 53χρονη εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε κολόνα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα”.
Η άτυχη 53χρονη ήταν κάτοικος στην Κινέτα Αττικής
Η διαδρομή που ακολούθησε το όχημα της άτυχης 53χρονης πριν καταλήξει στην κολόνα!
Από την αστυνομία αναφέρεται: «Χθες το μεσημέρι, στο 114,1ο χλμ του Ν.Α.Α.Τ.Κ., Ι.Χ. επιβατηγό όχημα που οδηγούσε 53χρονη, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τσιμεντένιο τοιχίο, σε μεταλλικές πινακίδες σήμανσης και ακολούθως σε στύλο φωτισμού, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της. Προανάκριση διενεργεί τοΤμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Ανατολικής Πελοποννήσου».

