Καταγγέλλουν τον διευθυντή του Γυμνασίου στο Λουτράκι! -Οι δηλώσεις του διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην korinthiannews.gr

Σε ανακοίνωση της επιτροπής σχολικών καθαριστριών Κορινθίας αναφέρεται:

«Μετά λύπης μας θέλουμε να ενημερώσουμε, την μαθητική κοινότητα και τους γονείς τον μαθητών ότι Διευθυντής Δευτροβάθμιας εκπαίδευσης που υπηρετεί σε σχολείο του Δήμου Λουτρακίου -Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων, την Παρασκευή 27/9 ζητώντας του η συνάδελφος, σχολική καθαρίστρια, εάν υπάρχουν μεγαλύτερο ζευγάρι γάντια, για να εκτελέσει το καθαρισμό των τουαλετών, της μίλησε απρεπέστατα θίγοντας την τιμή και την αξιοπρέπεια της .

Έχουν γίνει οι καταγγελίες που ορίζει ο νόμος προς της αρμόδιες υπηρεσίες (Διευθυντή δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, και το Δήμο Λουτρακίου)

Ελπίζουμε ότι θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες, διαφορετικά θα δημοσιοποιήσουμε ονόματα και έγγραφα!

STOP ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΒULLYING !

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ Ν.ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ».

Οι δηλώσεις του διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην korinthiannews.gr

Σε επικοινωνία της korinthiannews.gr με τον διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας Γιάννη Φειδά μας ανέφερε:

“Εδώ έχουμε δύο διαφορετικές απόψεις.

Έχουμε μία καταγγελία από την επιτροπή σχολικών καθαριστριών Κορινθίας όπου αναφέρουν ότι ο διευθυντής του Γυμνασίου στο Λουτράκι μίλησε με άσχημο τρόπο στην καθαρίστρια.

Ο διευθυντής του Γυμνασίου όμως διαφωνεί για άλλα θέματα που αφορούν την καθαρίστρια σε ότι αφορά την εργασία της!

Εξετάζουμε τι λέει η κάθε πλευρά για να δούμε τι συμβαίνει. Ίσως καλέσω άμεσα και τους δύο για να δώσουν εξηγήσεις. Η καθαρίστρια έχει τοποθετηθεί στο σχολείο από το δήμο…”

Κ.Ν