ΚΟΡΙΝΘΙΑ: …Κοροιδευόμαστε εκεί στη ΝΔ; -…Τι είπε ο Άδωνις; -…Στην απέξω ο ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ Τ. Γκιολής!

-Του Φώτη Νικολακόπουλου

“Την επιβολή προστίμου 800.000 σε γνωστή παθολόγο, η οποία μέσα σε ένα μήνα συνταγογράφησε χιλιάδες φάρμακα με το ΑΜΚΑ της μητέρας της, δημοσιοποίησε ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξη τύπου.

Ακόμη αναφέρθηκε και σε άλλη περίπτωση γυναίκας γιατρού, η οποία έγραφε στην κόρη της… τρεις διαφορετικές στατίνες, στη Μυτιλήνη. Τη συγκεκριμένη γιατρό την κάλεσε μάλιστα στο τηλέφωνο ο ίδιος ο Άδωνις Γεωργιάδης…

Ο υπουργός υγείας προχώρησε σε σοβαρές αποκαλύψεις για τους γιατρούς που εκτελούν παράνομες συνταγογραφήσεις φαρμάκων, κάνοντας λόγο για «σοκαριστικά ευρήματα» και γιατρούς που «συνταγογραφούν φάρμακα για να κλέβουν λεφτά…», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε αθηναϊκά ΜΜΕ!

Διαβάζοντας τα παραπάνω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΞΟΡΓΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ …ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΝΔ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ Τ. ΓΚΙΟΛΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ!!!

Ο υπουργός υγείας Α. Γεωργιάδης μιλάει για παράνομες συνταγογραφήσεις γιατρών!

Αλλά παρόλα αυτά εκεί στη ΝΔ, στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, …δεν έχουν δει (ενώ έχει βουίξει το πανελλήνιο για το θέμα που έφερε ΠΡΩΤΑ στη δημοσιότητα η korinthiannews.gr) τον ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ Κορίνθιο γιατρό για παράνομες συνταγογραφήσεις Τ. Γκιολή!

Και το χειρότερο τον δέχτηκαν ως υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο στο συνδυασμό του Δ. Πτωχού, τον οποίο στήριζε η ΝΔ!!!

Και σήμερα ο Γκιολής είναι αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας, φωτογραφίζεται …και όλα καλά!

Αυτά λοιπόν που λέτε εκεί στη ΝΔ, Άδωνι…κτλ, …αφήστε τα! …Είδαμε πολύ καλά πως λειτουργήσατε και με την περίπτωση του ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΥ Τ. Γκιολή! …Το εμπεδώσαμε!

Ωραίες οι φωτογραφίες Δ. Πτωχέ αλλά…

ΣΣ. Επειδή σε κάποιους …δεν ιδρώνει το αυτί με τίποτα, όταν στο εξής κάνουμε την οποιαδήποτε αναφορά για τον Τ. Γκιολή, όσο το θυμόμαστε, θα υπενθυμίζουμε την ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ απόφαση που έχει σε βάρος του για παράνομες συνταγογραφήσεις για να εμπεδώσουν πλέον κάποια στιγμή ΟΛΟΙ (όχι μόνο στην Κορινθία αλλά και πανελληνίως) τι συμβαίνει στην Κορινθία!

…Που θα πάει! Κάποια στιγμή ΟΛΟΙ θα αναρωτηθούν για την θέση του αντιπεριφερειάρχη που έδωσε ο Πτωχός σε έναν ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ γιατρό για παράνομες συνταγογραφήσεις!

Γιατί άτομα που έχουν τέτοιου είδους σοβαρές καταδικαστικές αποφάσεις δεν πρέπει να ασχολούνται με την πολιτική! Τελεία και παύλα.