ΚΟΡΙΝΘΟΣ: …Αυτά είναι! -Εδώ “βουίζει” ο δήμος και ο Στ. Δανιήλ έλεγε να κάνουν μήνυση στη μητέρα του γιατί… (βίντεο)

-Του Φώτη Νικολακόπουλου

Μετά τις σοβαρές καταγγελίες σε βάρος του Στ. Δανιήλ στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κορινθίων, ότι πιάστηκε στα χέρια με πολίτη (δείτε τη σχετική ανάρτηση: ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Σοβαρή καταγγελία για τον Σταύρο Δανιήλ! (βίντεο)), κάποια στιγμή πήρε το λόγο και ο ίδιος ο δημοτικός σύμβουλος!

Στην τοποθέτησή του παραδέχτηκε το επεισόδιο που είχε με πολίτη αλλά άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχουν …άλλα πράγματα από πίσω χωρίς να εξηγεί κάτι συγκεκριμένα!

Και αυτό δίνει το δικαίωμα στον Σ. Δανιήλ …να λύνει έτσι τις διαφορές του με πολίτες; Και από ότι ακούγεται η υπόθεση παίρνει το δρόμο της δικαιοσύνης

Και αντι ο Στ. Δανιήλ για λόγους ευθιξίας να παραιτηθεί άμεσα από τη θέση που του εμπιστεύτηκε ο δήμαρχος …έλεγε τα δικά του, μέχρι και να …ειρωνεύεται λέγοντας να κάνουν κάποιοι μήνυση στη μητέρα του που τον έκανε σωματώδη επειδή έπινε πολύ γάλα μικρός!!!

“Τι να κάνουμε, κάνετε μήνυση στη μάνα μου”, έλεγε χαρακτηριστικά ο Στ. Δανιήλ!!!

Και τώρα λέμε εμείς: Στ. Δανιήλ αντιλαμβάνεστε τι έχει συμβεί και βουίζει με εσάς όλος ο δήμος Κορινθίων; Και αντι να δώσετε ξεκάθαρες απαντήσεις μιλήσατε με γρίφους ότι κάποιοι σας πολεμούν (!), …αστειευόσασταν στο να κάνουν κάποιοι μήνυση στη μητέρα σας(!!!)… κτλ!

Μήπως ο δήμαρχος Ν. Σταυρέλης «καμάρωνε» τον δημοτικό σύμβουλο για αυτά που έλεγε;

Εδώ έφτασαν οι δημοτικοί σύμβουλοι πρόσφατα να λένε ευθέως στον Σταυρέλη να διώξει τους παραβατικούς συνεργάτες!

Απολαύστε τώρα την απάντηση που έδωσε ο Στ. Δανιήλ στο δημοτικό συμβούλιο από το 44:22 έως το 47:22: