ΚΟΡΙΝΘΟΣ: …Θα το καταπιούν και αυτή τη φορά Δήμας και Ταγαράς; -Τι τρέχει με το κέντρο μεταναστών;

Αν επαληθευτούν αυτά που ακούγονται αυτές τις ημέρες σχετικά με το κέντρο μεταναστών στην Κόρινθο είναι σίγουρο ότι θα έρθουν πολύ δύσκολες μέρες για τους νυν βουλευτές της ΝΔ στην Κορινθία! Ακούγεται ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας προσπαθεί να μετατρέψει το χώρο του πρώην ιστορικού στρατοπέδου της Κορίνθου σε ανοιχτό κέντρο μεταναστών.

Για να δούμε αυτή τη φορά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο οι Κορίνθιοι βουλευτές της ΝΔ Δήμας και Ταγαράς θα αντιδράσουν ΔΥΝΑΜΙΚΑ; Γιατί την πρώτη φορά, επι θητείας της ΝΔ και με υπουργό τον Δένδια, όταν δημιουργήθηκε το κέντρο μεταναστών στην Κόρινθο, το “κατάπιαν” μαζί και με τον ΤΕΩΣ βουλευτή Κ. Κόλλια (αν θυμόμαστε καλά μετά από μεγάλη καθυστέρηση έστειλαν …κανα δυο επιστολές “για τα μάτια του κόσμου” και τίποτα περισσότερο). Συνέχιζαν να παραμένουν στη θέση τους και να “απολαμβάνουν” αυτό το “έκτρωμα” που δημιούργησε η ΝΔ και ο Δένδιας στην πρωτεύουσα του νομού!

Για να δούμε τώρα ποια θα είναι και η αντίδραση της νέας βουλευτή της ΝΔ στην Κορινθία Μ. Σούκουλη!

Σε δήλωση της υπεύθυνης επικοινωνίας «Νέας Πελοποννήσου» Κ.Νικολάκου αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Για μια ακόμη φορά, εν κρυπτώ και χωρίς να προηγηθεί οποιαδήποτε διαβούλευση με τους θεσμικούς φορείς της Πελοποννήσου και ιδιαιτέρως της Π.Ε. Κορινθίας, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας προσπαθεί να μετατρέψει το χώρο του πρώην ιστορικού στρατοπέδου της Κορίνθου σε ανοιχτό κέντρο μεταναστών.

Ο νέος Δήμαρχος Κορινθίων, Β. Νανόπουλος, εκφράζει δημόσια την αγωνία του γιατί όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, επίκειται μεταφορά μεγάλου αριθμού μεταναστών στο στρατόπεδο και η μετατροπή του σε ανοιχτό κέντρο κράτησης μεταναστών…»