“Χαμός” στο κέντρο της Κορίνθου με “πρωταγωνιστές” Οικονόμου και Πρωτόπαπα!!! -Σε ρόλο “πυροσβέστη” ο…

“Χαμός” στο κέντρο της Κορίνθου την Τετάρτη το απόγευμα (περίπου στις 14:30) με εμπλεκόμενους τον τέως αντιπεριφερειάρχη (επι θητείας Νίκα) και πρώην μέλος της διοίκησης της ομάδας της Κορίνθου Γ. Οικονόμου και το νυν μέλος της διοίκησης της ομάδας της Κορίνθου Τάκη Πρωτόπαπα!

Το επεισόδιο σημειώθηκε επι της Εθνικής Ανεξαρτησίας και Κολιάτσου (κοντά στο σούπερ- μάρκετ).

Ο Οικονόμου επέβαινε με μηχανάκι και ο Πρωτοπαπάς με το αυτοκινητό του.

Εντελώς τυχαία έτυχε να βρίσκεται στο βενζινάδικο σε εκείνο το σημείο ο υποψήφιος πρόεδρος για το επιμελητήριο Κορινθίας και μέλος της διοίκησης του ΠΑΣ Κόρινθος Π. Πιτσάκης.

Για κάποιο λόγο Οικονόμου και Πρωτοπαπάς αρχικά φαίνεται να αντάλλαξαν κάποιες κουβέντες και στη συνέχεια τα πνεύματα οξύνθηκαν!

Ο ένας κατέβηκε από το όχημα που σχεδόν έκλεινε το δρόμο και ο άλλος κατέβηκε από το μηχανάκι και το επεισόδιο …δεν είχε προηγούμενο!

Οι δυο …συγκρούστηκαν άγρια με τους οδηγούς που έτυχε να περνούν από το σημείο να μην πιστεύουν στα μάτια τους ενώ κάποιοι με τα κινητά φαινόταν ότι τραβούσαν βίντεο!

Αν δεν ήταν στο σημείο τόσο ο Πιτσάκης όσο και αστυνομικός του ΑΤ Κορίνθου (ήταν εκτός υπηρεσίας και έτυχε να βρίσκεται στο σημείο) τα πράγματα πολύ πιθανό να είχαν χειρότερη κατάληξη!

Το ερώτημα είναι το εξής: …Τι αλήθεια ώθησε τους δύο να οδηγηθούν σε αυτή την κατάσταση;

Την απάντηση την γνωρίζουν οι ίδιοι…