“Στον έναστρο ουρανό της Ξάνθης έλαμψε ο Αστέρας Λουτρακίου -Διάκριση στο 3θνες κύπελλο Taekwondo Ξάνθης
Εξαιρετικές επιδόσεις και διακρίσεις σημείωσαν οι αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Asteras Club Loutrakiou , υπό την καθοδήγηση του master taekwondo Παναγιώτη Ιωαννίδη, στο Τριεθνές Κύπελλο Ξάνθης στις 3 και 4 Μαίου, στο οποίο συμμετείχαν αθλητές από Ελλάδα, Βουλγαρία και Τουρκία!
Οι αθλητές του νομού μας κατάφεραν μια πλούσια συγκομιδή μεταλλίων και ξεχώρισαν για το ήθος και την αγωνιστική παρουσία τους.
Η ομάδα του μοναδικού προπονητή κ. Ιωαννίδη, κατάφερε επιπλέον να αναδείξει το σύλλογο ως πολυνίκη και να τον ανεβάσει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στη γενική κατάταξη!!!
Αναλυτικά οι διακρίσεις:

Συγχαρητήρια στους αθλητές μου που αγωνίστηκαν με πάθος και έφεραν τον σύλλογο στην Γενική κατάταξη στο 2ο σκαλί του βάθρου.
Συγχαρητήρια στο προπονητικό επιτελείο για τις εξαιρετικές επιτυχίες τους , καθώς η σκάλα της επιτυχίας στηρίζεται στη σταθερότητα του Προπονητή των Προπονητών Παναγιώτη Ιωαννίδη”, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση