…Έβαλαν στη θέση του τον βουλευτή της ΝΔ στην Κορινθία Ν. Ταγαρά: «Αναρωτιόμαστε κε Ταγαρά…»

Η παρακάτω ανάρτηση …καλό θα είναι να βάλει σε σκέψεις τον βουλευτή της ΝΔ στην Κορινθία Ν. Ταγαρά! Σε λίγους μόλις μήνες από την θητεία του ξεκίνησαν και οι ανακοινώσεις …κατά του Ν. Ταγαρά!

Σε ανακοίνωση από το ΣΥΡΙΖΑ Νεμέας αναφέρεται:

«Μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Ταγαρά και την έκδοση του από 7-2-2020 δελτίου Τύπου του Δημάρχου Νεμέας, αναφέρουμε τα εξής:

Χαιρόμαστε που το έργο «Εργοστάσιο επεξεργασίας λυμάτων και δίκτυο αποχέτευσης Δήμου Νεμέας» προχωράει στην υλοποίησή του. Είμαστε όμως υποχρεωμένοι,  για την αποκατάσταση της αλήθειας και των πραγματικών δεδομένων του έργου, να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας ότι το έργο « ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ (ΕΕΛ) ΝΕΜΕΑΣ » εντάχτηκε στο Πρόγραμμα «ΦιλόΔημος» (ΚΥΑ 13022 -ΦΕΚ 1377Β/24-4-2018) με την πολύ σημαντική χρηματοδότηση των 15.848.000 Ευρώ, επί υπουργίας του Υπουργού Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ Παν. Σκουρλέτη.

Η συμβολή του Δήμου Νεμέας προς αυτή την κατεύθυνση σε συνδυασμό με τις παρεμβάσεις των βουλευτών Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ Νεμέας, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην ικανοποίηση ενός διαχρονικού αιτήματος της τοπικής κοινωνίας με την ένταξη και χρηματοδότηση του εξαιρετικά κρίσιμου και αναγκαίου έργου του βιολογικού καθαρισμού για την περιοχή της Νεμέας.

Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε στους συμπολίτες μας του Δήμου Νεμέας, ότι το έργο αυτό είχε κατατεθεί για χρηματοδότηση ως εμπροσθοβαρές, μάλιστα, έργο από την προηγούμενη κυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, το Φθινόπωρο του 2014,  χωρίς όμως να υπάρχει καμιά δεσμευμένη πίστωση και για προεκλογικούς και μόνο λόγους, με αποτέλεσμα να μην ξεκινήσει ποτέ η εκτέλεσή του!

Για τον λόγο αυτό πιστεύουμε ότι η αναφορά περί «…καταλυτικής συμβολής…» του κ. Ταγαρά στην εξέλιξη του έργου  με την «…παρακολούθησή του από την αρχή…» στο Δελτίο Τύπου του Δημάρχου Νεμέας όχι μόνο δεν αποδίδει ούτε στο ελάχιστο την πραγματικότητα, αλλά καθιστά  εμφανή  και την σκοπιμότητα της έκδοσης του δελτίου τύπου για μικροπολιτικούς και μόνο λόγους.

Επίσης αναρωτιόμαστε κύριε Ταγαρά, αν είναι πάγια τακτική της κυβέρνησής σας, να οικειοποιείστε έργα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

12/02/2020  ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΝΕΜΕΑΣ».

Σχόλιο της korinthiannews.gr:

Για να πούμε την αλήθεια ήταν θέμα χρόνου …να τα ακούσει ο Ταγαράς, τον οποίο ειδικά τον τελευταίο καιρό τον βρίσκουμε σε εκδηλώσεις, να φωτογραφίζεται με πολιτικά πρόσωπα …και που και που να βγάζει και καμία ανακοίνωση η οποία σχολιάζεται αρνητικά (για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση με τίτλο: “ΚΟΡΙΝΘΙΑ: …Προκλητικός ο Ταγαράς! – …Ξέχασε το στρατόπεδο στην Κόρινθο και …μιλάει για τη σχολή μηχανικού στο Λουτράκι!“)

Περιμένουμε από τον Ν. Ταγαρά, αλλά και όλους τους βουλευτές γενικότερα, να ασχολούνται με τα ΣΟΒΑΡΑ ζητήματα του νομού και να βγάζουν ανακοινώσεις μόνο όταν έχουν κάνει κάποια ΣΟΒΑΡΗ παρέμβαση προκειμένου να γίνει κάποιο έργο! Όχι όταν ένα έργο έχει προχωρήσει …μετά από χρόνια από ενέργειες άλλων!

Οι βουλευτές (γενικά μιλάμε) …δεν είναι μόνο για να καταθέτουν στεφάνια. Οι Κορίνθιοι περιμένουν λύσεις σε σοβαρά ζητήματα. Δεν μπορεί να γεμίζει το κέντρο της Κορίνθου με μετανάστες -ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ- και οι βουλευτές της κυβέρνησης να …παρακολουθούν τις εξελίξεις χωρίς να ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ! …Εσείς τι λέτε κε Ταγαρά;

Επίσης κε Ταγαρά για θυμηθείτε τι δηλώσεις κάνατε πριν λίγα χρόνια για το φράγμα στον Ασωπό όταν είχατε θέση στο υπουργείο και …τι έγινε τελικά! (το έργο έμεινε σχεδόν στάσιμο μετά από τόσα χρόνια και αυτό τελικά θυμούνται οι Κορίνθιοι)

Η ανοιχτή δομή των μεταναστών είναι δίπλα από τα σπίτια στο κέντρο της Κορίνθου και οι Κορίνθιοι βουλευτές της ΝΔ …κάνουν πως δεν βλέπουν!

Κε Ταγαρά είναι κρίμα …να εκτίθεται ένα πολιτικό πρόσωπο με αυτό τον τρόπο την στιγμή που έχει τόσα χρόνια στην πολιτική! Είναι κρίμα…

ΣΣ. Και κάτι τελευταίο! Γενικά οι ανακοινώσεις που βγάζετε κε Ταγαρά έχουμε την αίσθηση ότι κάθε άλλο παρά θετικά λειτουργούν για εσάς!Μήπως πρέπει κάτι να αλλάξετε;