Απόφαση “κόλαφος” -Ο δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο Κορίνθου …γύρισαν την πλάτη στους σχεδιασμούς Νίκα και Γκιολή!!!

Το δημοτικό συμβούλιο Κορίνθου …γύρισε την πλάτη στους σχεδιασμούς Νίκα και Γκιολή! Τι και αν ο Νίκας και οι συνεργάτες του θέλουν το διοικητήριο να γίνει στην Ποσειδώνια, ο δήμαρχος Κορινθίων και το ΔΣ Κορινθίων θέλουν το διοικητήριο να γίνει στο χώρο του 6ου Συντάγματος Πεζικού!

Απόφαση “κόλαφος” αυτή του ΔΣ Κορινθίων σε Νίκα και Γκιολή που δείχνουν ότι αποφασίζουν μόνοι τους χωρίς να ρωτάνε την άποψη άλλων! Τέτοιου είδους ενεργειες Νίκα και Γκιολή …ξεσηκώνουν τους Κορίνθιους! Με τέτοιες ενέργειες θα ζητήσετε την ψήφο των Κορίνθιων πολιτών στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές; Τέτοια θέματα είναι ευαίσθητα και οι χειρισμοί σας κε Νίκα δείχνουν ότι δεν λαμβάνετε τη γνώμη άλλων! Τώρα απλά “χωνέψτε” την απόφαση του ΔΣ Κορινθίων

Από το δήμο Κορινθίων ανακοινώνεται μεταξύ άλλων:

«Με 38 θέματα στην ημερήσια διάταξή του συνεδρίασε την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου  2020 το Δημοτικό Συμβούλιο Κορινθίων .

Στα θέματα ημερήσιας διάταξης κυριάρχησε το ζήτημα του Διοικητηρίου και της κατασκευής του από την Περιφέρεια στην Ποσειδωνία.

Ο Δήμαρχος έφερε στο Σώμα το αίτημα της περιφερειακής αρχής περί τροποποίησης του ΓΠΣ στην εν λόγω περιοχή προκειμένου η κατασκευή να καταστεί εφικτή.  Στην τοποθέτηση του  έκανε λόγο για ένα ΓΠΣ που έχει εκπέσει και για ενέργειες «θεραπείας» που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Σε κάθε περίπτωση ο Δήμαρχος Κορινθίων εξέφρασε την άποψη περί κατασκευής του Διοικητηρίου στο χώρο του 6ου Συντάγματος Πεζικού , απόφαση που ομόφωνα έχει λάβει από το 2007 το Δημοτικό Συμβούλιο. Η απόφαση αυτή επικαιροποιήθηκε στην συνεδρίαση της Τετάρτης συνοδευόμενη από την επισήμανση της παραχώρησης 10 στρεμμάτων στην Περιφέρεια στο χώρο του Στρατοπέδου για την κατασκευή του Διοικητηρίου της…”

ΣΣ. Εντωμεταξύ Γκιολής και Νίκας εκτέθηκαν δεύτερη φορά στους Κορίνθιους μέσα σε μία εβδομάδα! Δεν ξέρουν πλέον …από που να το μαζέψουν! Εννοούμε για την απάντηση που δεν έδωσαν στο θέμα με τίτλο: “ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Ο Νίκας, ο Γκιολής …και οι τρεις εταιρείες! …Τρία στα τρία!!! “BINGO”!!!

Εδώ αναφέρεται το όνομά τους σε σχέση με συγκεκριμένες ΤΡΕΙΣ εταιρείες και οι δύο …κάνουν πως δεν ακούνε! Μέχρι λοιπόν να απαντήσουν θα θέτουμε συνέχεια αυτό το ερώτημα (έστω και κάθε εβδομάδα αν χρειαστεί). Φυσικά οι Κορίνθιοι …έχουν βγάλει ήδη τα συμπεράσματά τους! Νίκα και Γκιολή …συνεχίστε έτσι!

-…Τι έκανε πάλι ο δημοτικός σύμβουλος Γ. Πιέτρης στη συνεδρίαση! Από εβδομάδα τα υπόλοιπα…

(Για υπενθύμιση δείτε και την ανάρτηση με τίτλο: “ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Η “περίπτωση” του Γ. Πιέτρη! -Απάντηση στο κουίζ…“)

Φώτης Νικολακόπουλος