Αφηνιασμένο αδέσποτο σκυλί στο Λουτράκι ΔΑΓΚΩΣΕ τρεις γυναίκες!!! -Αδιαφορία του δήμου λένε οι φιλόζωοι!

Από τη φιλοζωική ομάδα Κορίνθου αναφέρεται:

“Με αφορμή το τρίτο στην σειρά περιστατικό με το αφηνιασμένο αδέσποτο σκυλί στο Λουτράκι, το οποίο έχει δαγκώσει στην σειρά τρεις γυναίκες, καταγγέλλουμε τον Δήμο Λουτρακίου για την παντελή αδιαφορία του στο θέμα αυτό καθώς από την πρώτη επίθεση σε άνθρωπο κιόλας θα έπρεπε να έχει περισυλλεγεί το σκυλί και να έχει απομακρυνθεί από τους δρόμους της πόλης του Λουτρακίου.

Το σκυλί αυτό σε κάθε περίπτωση φαίνεται προφανώς ότι είναι άκρως επιθετικό και προφανώς και θα έπρεπε να έχει περισυλλεγεί από την πρώτη στιγμή και όχι τώρα αλλά η αδιαφορία που επέδειξε ο Δήμος Λουτρακίου προφανώς και είναι μεγάλη.

Απαιτούμε την περισυλλογή του επιθετικού αδέσποτου σκυλιού από τον Δήμο Λουτρακίου εδώ και τώρα προκειμένου να μην υπάρξουν άλλες επιθέσεις σε αθώους ανθρώπους που στην τελική και σε τίποτα δε φταίνε”.

ΣΣ. Δήμαρχε …ποιος περιμένετε να επέμβει; Τι έχετε κάνει ως τώρα ως δημοτική αρχή; Θα περιμένετε να δαγκώσει το συγκεκριμένο αδέσποτο και άλλη γυναίκα; …Τι έχετε κάνει ως τώρα γενικά για το θέμα των αδέσποτων; Μετά περιμένετε τουρισμό στο Λουτράκι αδιαφορώντας ακόμα και για τα απλά θέματα που αφορούν την καθημερινότητα του πολίτη;

Για υπενθύμιση δείτε και την ανάρτηση στις 2 Φεβρουαρίου 2022: ΛΟΥΤΡΑΚΙ-Π-ΑΓ.Θ: Δήμαρχε θα συνεχιστούν και άλλο τα λουκέτα; –Νέα ταλαιπωρία για τους κατοίκους της περιοχής;