…Εδώ ο κόσμος χάνεται και στο νοσοκομείο Κορίνθου θέλουν κλειστά στόματα! -Σε απολογία η εργαζόμενη!

Όλα ξεκίνησαν μετά την ανάρτηση της korinthiannews.gr την περασμένη Παρασκευή με τίτλο: “ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Κορίνθου: “Δεν είναι εξοπλισμένη η ΜΕΘ για τον κορονοϊό! -Όποιος μπαίνει εκεί θα πεθαίνει…”

Μία εργαζόμενη στο νοσοκομείο Κορίνθου επειδή ΤΟΛΜΗΣΕ να κάνει το παραπάνω σχόλιο σε ότι αφορά τη ΜΕΘ κορονοιού που δημιουργήθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου κλήθηκε σε απολογία!!!

Ανέφερε μεταξύ άλλων η εργαζόμενη Γ. Καραβιζίνια: “Με απλά Ελληνικά οποίος μπαίνει στην ΜΕΘ αυτή που η κυβέρνηση και η Περιφέρεια λύσαξαν να την κάνουν για κορωνοιό θα πεθαίνει. Γιατί; Γιατί δεν υπάρχει ο κατάλληλος εξοπλισμός…”

…Εδώ ο κόσμος χάνεται και στο νοσοκομείο Κορίνθου μάλλον θέλουν κλειστά στόματα!

Τι αναφέρθηκε σήμερα στη zougla.gr

“Θέλουν κλειστά στόματα στο νοσοκομείο Κορίνθου

Τραγελαφικά πράγματα φαίνεται πως συμβαίνουν στο Νοσοκομείο Κορίνθου, εν ετει 2020. Από τη μια ο Διευθυντής της Μαιευτικής Κλινικής Νίκος Καμπάς καταγγέλει στο zougla.gr  ότι η ΜΕΘ του νοσοκομείου δεν πληροί τις προδιαγραφές για τη νοσηλεία ασθενών με κορωνοϊό, χωρίς να υπάρχει καμία απάντηση από τη Διοίκηση, και από την άλλη μια νοσηλεύτρια του ίδιου νοσοκομείου, επειδή εξέφρασε τις απόψεις της για το ίδιο θέμα, κλήθηκε σε απολογία.

Κι όλα αυτά, συμβαίνουν την ώρα που γιατροί και νοσηλευτές δίνουν μάχη καθημερινά να ανταπελξέλθουν στις δυσκολίες λόγω της πανδημίας. Να παράσχουν βοήθεια, να θεραπεύσουν αλλά και να μη νοσήσουν οι ίδιοι

Μια νοσηλεύτρια λοιπόν που προσφέρει τις υπηρεσίες της 20 ολόκληρα χρόνια, τόλμησε να εκφράσει τη γνώμη της ως εργαζόμενη που βιώνει εκ των έσω τις δυσκολίες εν μέσω πανδημίας και ως ελεύθερη πολίτης αυτής της χώρας που έχει δικαίωμα να εκφράζει την άποψή της.

Όμως, φαίνεται πως δεν ήταν αρεστό, να μιλά μια απλή εργαζόμενη. Δεν έπρεπε να μιλήσει μάλλον για όσα έχει ήδη καταγγείλει στο zougla.gr ο Δ/ντής Καμπάς. Έτσι κλήθηκε σε απολογία ενώπιον του Διοικητή του Νοσοκομείου , Γρηγόρη Καρπούζη…”, αναφέρθηκε στη zougla.gr .

Διαβάστε την καταγγελία της νοσηλεύτριας. Βεβαίως τα όσα καταμαρτυρεί είναι άξια διερεύνησης:

Κ.Ν