Επι θητείας ποιου προέδρου στο επιμελητήριο Κορινθίας υπήρξαν …παρόμοια επεισόδια;

Διαβάζοντας την παρακάτω ανάρτηση ρωτάμε: Επι θητείας ποιου προέδρου στο επιμελητήριο Κορινθίας υπήρξαν …παρόμοια επεισόδια; Τουλάχιστον στην περίπτωση του επιμελητηρίου Κορινθίας …αποφεύχθηκαν τα νοσοκομεία! Κατά τα άλλα επιθέσεις υπήρξαν και μηνύσεις υποβλήθηκαν! Από ότι όμως φαίνεται αυτά ανήκουν στο παρελθόν!

Στο thetoc.gr αναφέρθηκε τις προηγούμενες μέρες: “Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν τις προηγούμενες ημέρες στις Βρυξέλλες όπου βρέθηκαν εκπρόσωποι των επιμελητηρίων της Ελλάδας για να ενημερωθούν για τις προοπτικές στήριξης των επιχειρήσεων.

Όπως γίνεται γνωστό, ο οικονομικός επόπτης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, Γιάννης Βουτσινάς επιτέθηκε στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λευκάδας, Σωτήρη Σκιαδαρέση στέλνοντάς τον στο νοσοκομείο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Δημοκρατία”.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, οι δύο άνδρες είχαν μια διαφωνία για άγνωστο λόγο έξω από το ξενοδοχείο όπου διέμενε η ελληνική αποστολή, με τον κ. Βουτσινά να χτυπάει τον κ. Σκιαδαρέση μπροστά στα έκπληκτα μάτια των συναδέλφων τους.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας κατήγγειλε το περιστατικό στη βελγική αστυνομία και στη συνέχεια μετέβη στο κοντινότερο νοσοκομείο, όπου και υποβλήθηκε σε εξετάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “Δημοκρατία”, ο κ. Σκιαδαρέσης προτίθεται να δώσει συνέχεια στο θέμα, υποβάλλοντας μήνυση εις βάρος του προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά”.

Κ.Ν