Η ανακοίνωση από τη διοίκηση του νοσοκομείου Κορίνθου …και τα ίδια ευχαριστήρια!!!

Από τη διοίκηση του νοσοκομείου Κορίνθου ανακοινώνεται:

«Η Διοίκηση του Νοσοκομείου ευρίσκεται στην ευχάριστη θέση να  ανακοινώσει ότι προκηρύχθηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου η οποία μας συνδράμει και μας υποκαθιστά και με τις τεχνικές υπηρεσίες της, η ανοικτή διαδικασία επιλογής αναδόχου  για την εκπόνηση της μελέτης «ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΙ ΤΕΥΧΩΝ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ» προϋπολογισμού 154.909,54 ευρώ του έργου “ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ”»

Η μελέτη έχει ενταχθεί και η σύμβαση θα χρηματοδοτηθεί από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ 2014-2020», ο δε συνολικός  προϋπολογισμός του έργου  είναι 4.434.744,06 ευρώ.

Εκφράζουμε για μια ακόμη φορά μας τις ευχαριστίες μας στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ.Παναγιώτη Νίκα και και τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Κορινθίας, καθώς και τον Υφυπουργό Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος κ.Νικόλαο Ταγαρά χωρίς  την αρωγή των οποίων, ίσως, δεν θα ήταν δυνατή η προώθηση αυτού του τόσο ζωτικής σημασίας για το νοσοκομείο μας έργου».

ΣΣ. Η διοίκηση του νοσοκομείου Κορίνθου έβγαλε παρόμοια ανακοίνωση πριν από λίγους μήνες ευχαριστώντας ξανά Νίκα και Ταγαρά!

Για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση στις 7 Ιουλίου 2022:

Ο διοικητής του νοσοκομείου Κορίνθου τώρα ευχαριστεί τον “μουγκό” Ν. Ταγαρά!

και την ανάρτηση στις 8 Ιουλίου 2022

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: …Βιάστηκε να βγάλει ευχαριστήρια ανακοίνωση ο Καρπούζης για Νίκα και Ταγαρά! -…Επιστολή “κόλαφος” από τον Τατούλη!

Τώρα βγάλτε τα συμπεράσματά σας σχετικά με τις ευχαριστήριες ανακοινώσεις της διοίκησης του νοσοκομείου Κορίνθου!

Κ.Ν