Ο διοικητής του νοσοκομείου Κορίνθου τώρα ευχαριστεί τον “μουγκό” Ν. Ταγαρά!

Το ότι το νοσοκομείο Κορίνθου από τότε που μετατράπηκε σε νοσοκομείο covid και ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ σε όλα τα επίπεδα δεν είδαμε τον διοικητή Γρηγόρη Καρπούζη …να τα χώνει, έστω με κάποια ανακοίνωση στα ΜΜΕ, ούτε στην κυβέρνηση Μητσοτάκη (που τον τοποθέτησε σε αυτή τη θέση) ούτε στους Κορίνθιους βουλευτές που ήταν απλά “παρατηρητές” στα προβλήματα που αντιμετώπιζαν (και αντιμετωπίζουν) καθημερινά οι ασθενείς -γιατροί και προσωπικο!!! Αναφέρει μάλιστα σε ένα μέρος της ανακοίνωσής του ο Καρπούζης: “Ίσως χωρίς την καθοριστική αυτή παρέμβαση του κ.Ταγαρά το έργο να μην είχε προχωρήσει».

…Ας δεχτούμε ότι κάτι έκανε ο Ν. Ταγαράς.

…Τόσοι έπαινοι όμως από τον Γρ. Καρπούζη λες και έλυσε όλα τα θέματα του νοσοκομείου Κορίνθου; Γιατί για τα υπόλοιπα θέματα του νοσοκομείου Κορίνθου τόσο ο Ταγαράς όσο και οι υπόλοιποι βουλευτές στην Κορινθία είναι “μουγγοί”! (Για υπενθύμιση ο Ταγαράς κάποτε, εκτός από την γνωστή υπόθεση με το ΣΔΟΕ είχε απασχολήσει και τα αθηναϊκά ΜΜΕ που τον ανέφεραν ως έναν από τους «μουγκούς» της βουλής) 

Τόσος κόσμος πέρασε από το νοσοκομείο Κορίνθου είτε ως ασθενής είτε ως συγγενικό πρόσωπο αυτών! Την απογοητευτική εικόνα την είδαν όλοι. H korinthiannews.gr τα έγραφε όλους αυτούς τους μήνες και από την διοίκηση δεν απάντησαν ούτε σε ένα από τα σοβαρά που γράψαμε έχοντας συγκεκριμένα στοιχεία από ρεπορτάζ που κάναμε! Δεν μπήκαν στη διαδικασία να απαντήσουν ούτε για τα ποσοστά θνητότητας στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Κορίνθου!!!

Και τώρα έρχεται ο Καρπούζης να ευχαριστήσει τον Κορίνθιο υφυπουργό Ν. Ταγαρά …για κάτι θετικό που πάει να γίνει στο νοσοκομείο Κορίνθου!

Κάτι τέτοια βλέπουν οι Κορίνθιοι …και τραβάνε τα μαλλιά τους!

Από τη διοίκηση του νοσοκομείου Κορίνθου ανακοινώνεται: «Η Διοίκηση του Νοσοκομείου ευρίσκεται στην  ευχάριστη θέση να  ανακοινώσει ότι στης  06 Ιουλίου 2022 υπογράφηκε μεταξύ του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ.Παναγιώτη Νίκα και του Διοικητή του Νοσοκομείου Κορίνθου κ.Γρηγόρη Καρπούζη η Προγραμματική Σύμβαση για το έργο «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ του Γ.Ν.ΚΟΡΙΝΘΟΥ» με συνολικό προϋπολογισμό 4.434.744,06 ευρώ, γεγονός που σηματοδοτεί ένα σημαντικό  βήμα προς την υλοποίηση του εν λόγου έργου.

Με την υπογραφή της εν λόγω σύμβασης η διαδικασία εκτέλεσης του έργου μπαίνει στη τελική ευθεία και πλέον απομένουν λίγα ακόμη βήματα για την έναρξη της εκτέλεσης του.

Εκφράζουμε για μια ακόμη φορά την ευαρέσκεια μας για την ενίσχυση του Νοσοκομείου από  την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Περιφερειάρχη κ.Παναγιώτη Νίκα .

Αισθανόμαστε ακόμη την αδήριτη ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον Βουλευτή του Νομού μας και Υφυπουργό Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος κ.Νικόλαο Ταγαρά για το ανυπόκριτο και άμεσο ενδιαφέρον του ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες του έργου και να ευρισκόμαστε στην φάση έναρξης της υλοποίησης του.

Ίσως χωρίς την καθοριστική αυτή παρέμβαση του κ.Ταγαρά το έργο να μην είχε προχωρήσει».