“Η επιείκειά σας ας μαρτυρήσει για σας”

-Απόσπασμα από τα μηνύματα της Αληθινής Εν Θεώ Ζωής…

«Η Επιείκειά Σας Ας μαρτυρήσει Για Σας Να Ελέγχετε Και Τα Χείλη Σας

13 Μαΐου 1991

(Μήνυμα της Αγίας μας Μητέρας)

Παιδιά Μου, προσκαλώ σήμερα τον καθένα σας να εξετάσει την καρδιά του. Η επιείκειά σας ας μαρτυρήσει για σας. Σας ικετεύω να επανεξετάσετε τις καρδιές σας.

Το Μήνυμα που σας στέλνει ο Θεός είναι απόδειξη της Πιστότητάς Του. Ο Θεός δεν φανερώνεται για να σας κρίνει, ο Θεός φανερώνεται για να δείξει την Πιστότητά Του στη δική σας έλλειψη πιστότητας. Ο Θεός γυρεύει τη συμφιλίωσή σας. Έρχεται να σας αποσπάσει από την Εξουσία του Σκότους και να δείξει τη Βασιλεία Του στη γη. Ο αόρατος Θεός θα γίνει ορατός με τη Δόξα Του μέσα στις καρδιές σας. Και τα Ουράνια πράγματα θα γίνουν ορατά στις καρδιές σας και όσα ήταν για σας φευγαλέα σκιά θα γίνουν πραγματικότητα.

Η επικράτηση της Βασιλείας του Θεού στη γη είναι πολύ κοντά σας τώρα. Σας παρακαλώ λοιπόν να είστε έτοιμοι γι’ αυτή την Ημέρα. Αν λέτε πως απαρνηθήκατε τον εαυτό σας και το πνεύμα αυτού του κόσμου, απαγορέψτε στις καρδιές σας να φτερουγίζουν γύρω απ’ τα εγκόσμια. Να ζείτε για το Θεό και να Τον έχετε στην πρώτη θέση. Μην έχετε πια σχέση με φιλονικίες, διαμάχες και κατηγορίες, μην αφήνετε τα χείλη σας να σας καταδικάσουν, να έχετε φόβο Κυρίου και η Σοφία θα σας επισκεφθεί σε λίγο σαν την αυγή. Ο Κύριος γυρεύει και επιθυμεί μια ακέραιη καρδιά.

Σας ζήτησα και σας ζητώ και πάλι να προσεύχεστε, να προσεύχεστε, να προσεύχεστε με την καρδιά σας. Μια απλή συνομιλία με τον Ουράνιο Πατέρα σας, γιατί αν σας ζητώ σήμερα να προσφέρετε στο Θεό μια ακέραιη καρδιά, είναι για να σας μάθω να μένετε πιστοί στις αρχές που σας δίδαξα.

Αυτό που έχει αξία για το Θεό είναι η καρδιά που Τον τιμά απαλλαγμένη από κάθε πειρασμό που οδηγεί στην αμαρτία. Αν πειθαρχήσατε το σώμα σας με τη νηστεία, σας ζητώ να ελέγξετε και τα χείλη σας για να προφέρουν μόνο προσευχές και ευλογίες στον Κύριο, μην αφήνετε τα χείλη σας να σας καταδικάσουν. Στρέψτε την καρδιά σας, το νου σας, τα μάτια και τα χείλη σας στον Ιησού και γίνετε ακέραιοι και αδιαίρετοι.

Σας προσκαλώ, αγαπητά Μου παιδιά, να τα βάλετε όλα αυτά σε πράξη, αλλά χωρίς να παραμελείτε τις άλλες αξίες του Νόμου. Και θυμηθείτε πως η Καρδιά του Νόμου είναι η Αγάπη.

Σας ευλογώ όλους».

ΣΣ. Δείτε στην korinthiannews.gr το μήνυμα της εβδομάδας από το βιβλίο της “Αληθινής Εν Θεώ Ζωής”, το οποίο θα μπορείτε να βρείτε στο αντίστοιχο banner δεξιά στη σελίδα μας…