Η οργή των Κορίνθιων ή η συνέντευξη του Νανόπουλου συζητήθηκε περισσότερο στην Κόρινθο;

Από το δήμο Κορινθίων αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε δελτίο τύπου της περασμένης Πέμπτης:

«Τεράστια  υπήρξε η ανταπόκριση των πολιτών του Δήμου Κορινθίων στην πρώτη διαδικτυακή Live επικοινωνία που πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Κορινθίων κ.Βασίλης Νανόπουλος το μεσημέρι της Πέμπτης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ο Δήμαρχος απάντησε σε σωρεία ερωτημάτων που αφορούσαν το ζήτημα της πανδημίας, τα μέτρα που λαμβάνει ο Δήμος σε εναρμόνιση με την Πολιτεία  και φυσικά τις πολύπλευρες συνέπειες της στην καθημερινότητα και στην οικονομία.

Η αμεσότητα και η παρρησία με την οποίαν ο Δήμαρχος απάντησε σε όλα τα ερωτήματα προσέδωσε αν μη τι άλλο αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες που συμμετείχαν οι οποίοι με αυτόν τον τρόπο θα έχουν εφεξης την δυνατότητα να συνομιλούν  με τον Δήμαρχο, να ενημερώνονται από τον ίδιο για τα ζητήματα που τους απασχολούν, να αισθάνονται πως πραγματικά ο Δήμαρχος και η δημοτική αρχή στο σύνολό της είναι παρόν και εργάζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο γι αυτούς…».

ΣΣ. Δήμαρχε εμείς έχουμε διαφορετική άποψη. Θεωρούμε ότι τους Κορίνθιους ελάχιστα τους απασχόλησε η η συνέντευξη που δώσατε αλλά ήταν πολύ περισσότερη η οργή τους που:

1. -έμειναν μία ΟΛΟΚΛΗΡΗ μέρα χωρίς νερό στην Κόρινθο, καθώς αδυνατούσατε να φτιάξετε το πρόβλημα εγκαίρως, ενώ γνωρίζατε ότι ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ είναι σε επιφυλακή λόγω του κορονοϊού!

2.-όπως  ανέφερε ο Πνευματικός θα μπορούσε να μην είχε γίνει διακοπή της υδροδότησης (δείτε εδώ),

3. -δεν βγάλατε ανακοίνωση για την μόλυνση στη θάλασσα, αδιαφορώντας για τους χειμερινούς κολυμβητές (δείτε εδώ)

4.-δεν βγάλατε μία ανακοίνωση για να ενημερώσετε τους Κορίνθιους αν το νερό αμέσως μετά την διακοπή ήταν ή όχι κατάλληλο για χρήση, πολύ περισσότερο αν ήταν πόσιμο

Τώρα κε Νανόπουλε αν για εσάς είχε τεράστια ανταπόκριση η συνέντευξη που δώσατε ή αυτά που βίωσαν οι Κορίνθιοι πρόσφατα και αναφέρουμε παραπάνω, την απάντηση θα την δώσουν οι ίδιοι οι Κορίνθιοι… 

Φώτης Νικολακόπουλος