…Κάνει πάλι τη διαφορά το νοσοκομείο Κορίνθου στους ασθενείς με κορονοϊό! -Τι συμβαίνει με τα άλλα νοσοκομεία της περιφέρειας Πελοποννήσου…

Από την περιφέρεια Πελοποννήσου αναφέρεται μεταξύ άλλων:

“Σύμφωνα με την τακτική ημερήσια ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ (eody.gov.gr) τα νέα κρούσματα του κορονοϊού covid-19 που καταγράφηκαν στην Ελλάδα την Πέμπτη 1η Απριλίου, ώς τις 3 το μεσημέρι, ανέρχονταν σε 3.491.

Οσον αφορά την Περιφέρεια Πελοποννήσου, την Πέμπτη καταγράφηκαν 97 κρούσματα, με τον αριθμό των συνολικά προσβληθέντων από την αρχή της πανδημίας να φθάνει πλέον τους 7.038.

Αναλυτικά, καταγράφηκαν στην Π.Ε. Αργολίδας 13, στην Π.Ε. Αρκαδίας 15, στην Π.Ε. Κορινθίας 49, στην Π.Ε. Λακωνίας 15 και στην Π.Ε. Μεσσηνίας 5.

Εξ άλλου, μέχρι και την Πέμπτη, στα νοσοκομεία covid-19 της Περιφέρειας νοσηλεύονταν συνολικά 154 άτομα (τα 9 σε ΜΕΘ) και συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο Αργους 23, στο Νοσοκομείο Ναυπλίου 19, στο Παναρκαδικό Τρίπολης 33, στο Νοσοκομείο Κορίνθου 48 (τα 6 σε ΜΕΘ), στο Νοσοκομείο Σπάρτης 12 και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας 19 (τα 3 σε ΜΕΘ)…”.

ΣΣ. Συνεχίζει να …κάνει τη διαφορά το νοσοκομείο Κορίνθου στους ασθενείς με κορονοϊό σε σχέση με τα άλλα νοσοκομεία της περιφέρειας Πελοποννήσου!

Κ.Ν