ΚΙΑΤΟ: …Έστω και έτσι τίμησαν τον Γιάννη Σπανό!

Απόσπασμα από το πρακτικό της 30ης (01.11.2019)  ΕΚΤΑΚΤΗΣ συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Σικυωνίων που μας εστάλη (από το δήμο):

“Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Σικυωνίων ο Πρόεδρος  του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νικόλαος  Σκαρμούτσος κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης ενημερώνοντας τα μέλη του Συμβουλίου, για το έκτακτο και κατεπείγων της παρούσας συνεδρίασης και του μοναδικού θέματος αυτής, με τίτλο:

Λήψη Απόφασης μετά την είδηση θανάτου του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη και συμπολίτη μας, Γιάννη Σπανού»  και κάλεσε το Συμβούλιο να αποφανθεί για το κατεπείγων του θέματος .

Το συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα:

Να ονομαστεί «Γ Ι Α Ν Ν Η Σ   Σ Π Α Ν Ο Σ», το πολιτιστικό πολύκεντρο  διατηρητέου κτιρίου αποθηκών ΑΣΟ...”

ΣΣ. Το γράφουμε ξανά: “Αυτό που ακούστηκε την ημέρα της κηδείας είναι ότι ο Γιάννης Σπανός δεν τιμήθηκε όπως έπρεπε από το δήμο Σικυωνίων για το μεγάλο έργο του!

Πάλι καλά  που ως ελάχιστο φόρο τιμής σε αναγνώριση της προσφοράς του, το δημοτικό συμβούλιο Σικυωνίων, θα ονομάσει το συγκρότημα των διατηρητέων κτηρίων ΑΣΟ σε Πολιτιστικό Πολυκέντρο «ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ».

Για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση: “ΚΙΑΤΟ: …Και όμως δεν βρήκαν χρόνο για το «τελευταίο αντίο» στον Γιάννη Σπανό! Δυστυχώς…”.

Κ.Ν