ΚΙΑΤΟ: Διακοπή στην υδροδότηση του Διμηνιού …λόγω καθαρισμού! -Ποιο δίκτυο καθάρισαν και …από που έρχεται το νερό;

Από τη ΔΕΥΑ Σικυωνίων έβγαλαν την παρακάτω ανακοίνωση χθες στο Διμηνιό του δήμου Σικυωνίων σε ότι αφορά την υδροδότηση:

Υπάρχουν όμως κάποια ΣΟΒΑΡΑ ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν ΑΜΕΣΑ:

-Αρχικά προσαρμόστηκε ΑΠΟΛΥΤΑ η ΔΕΥΑΣ με την προσωρινή διαταγή των ασφαλιστικών μέτρων πριν από ένα χρόνο …και κάτι; (για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση: ΚΙΑΤΟ: Η δικαιοσύνη μίλησε! Απόφαση “κόλαφος” για τον Σ. Σταματόπουλο!)

-Είχαν τόσους μήνες να το κάνουν! Το έκαναν …ή και πάλι έχουν κάνει μισές δουλειές;

-Τι νερό φτάνει στις βρύσες των κατοίκων στο Διμηνιό;

-Είναι από την Στυμφαλία;

-Το εσωτερικό δίκτυο του Διμηνιού έχει αλλαχτεί και από εκεί μπορεί να περνάει με ασφάλεια ΠΟΣΙΜΟ νερό από τη Στυμφαλία; Στα σπίτια τι νερό φτάνει αυτή τη στιγμή; Γιατί λάβαμε χθες από κατοίκους της περιοχής την παρακάτω φωτογραφία όπου φαίνονται σκουλήκια και λάσπη:

…Αυτή είναι η λύση που έχουν βρει από τη ΔΕΥΑ Σικυωνίων; …Αυτά θα πουνε στο δικαστήριο;

Έχουν γίνει τα παραπάνω σωστά, όπως πρέπει δηλαδή, …ή με μισές δουλειές προσπαθούν να θολώσουν τα νερά ενόψει και του δικαστηρίου στα τέλη του μήνα;

Είχαν αρκετό χρόνο η ΔΕΥΑΣ και η δημοτική αρχή του Σταματόπουλου να λάβουν τα μέτρα τους! Επειδή πολλά έχουμε ακούσει για το θέμα του νερού στο Διμηνιό, ένα θέμα για το οποίο έχει βουίξει το πανελλήνιο, οι ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ πλέον τελείωσαν! Με θέματα που αφορούν τη ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!

ΣΣ. Φυσικά και είναι απορίας άξιο (!!!) για ποιο λόγο δόθηκε εκ νέου αναβολή από το δικαστήριο τον περασμένο Ιούνιο (εκδίκαση ασφαλιστικών μέτρων) και μάλιστα για έναν μήνα (!!!) για να συνδέσουν την κεντρική κοινοτική δεξαμενή του Διμηνιού με το υποτιθέμενο έργο ύδρευσης από τη Στυμφαλία!!!

…Εδώ η δημοτική αρχή και η ΔΕΥΑΣ ΑΓΝΟΟΥΣΑΝ για περισσότερο από ένα χρόνο την προσωρινή διαταγή των ασφαλιστικών μέτρων του ίδιου του προέδρου του πρωτοδικών Κορίνθου! …Τι να συζητάει κανείς μετά!

Το θέμα με το νερό στο Διμηνιό το ανέδειξε η korinthiannews.gr στο πανελλήνιο καθώς το ρεπορτάζ μας έπαιξε στα μεγαλύτερα ΜΜΕ της χώρας.

Παρακολουθούμε το θέμα του νερού, αναμένουμε τις εξελίξεις και αν χρειαστεί θα ασχοληθεί ξανά το πανελλήνιο …με τα τραγελαφικά στο θέμα του νερού!

Κ.Ν