ΚΙΑΤΟ: Επιθέσεις από αδέσποτα σε μικρά παιδιά! -Ο δήμος “σφυρίζει” αδιάφορα…

Έχουμε αρκετές φορές κάνει αναφορά για τις επιθέσεις που γίνονται από αδέσποτα σε πολίτες σε διάφορα σημεία του Κιάτου.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι για τις επιθέσεις αυτές δεν φταίνε τα αδέσποτα!

Φταίει η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ αυτών που τα παράτησαν στο δρόμο και εν συνεχεία η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ του δήμου, που ενώ γνωρίζει το πρόβλημα δεν έχει δημιουργήσει χώρους για τη στέγασή τους και την φροντίδα τους.

Αυτή ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ του δήμου έχει δημιουργήσει δύο προβλήματα:

  1. Στους περαστικούς (μικρά παιδιά ή ενήλικες) που δέχονται επιθέσεις από αδέσποτα χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος
  2. Στα αδέσποτα που κάποιοι ανεγκέφαλοι προκειμένου να απαλλαγούν από αυτά (είτε για τις επιθέσεις που δέχονται είτε γιατί απλά …έτσι τους αρέσει) τα δηλητηριάζουν πετώντας τους φόλες!

Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο! Αυτή η αδιαφορία της δημοτικής αρχής πρέπει να σταματήσει!

Παρακάτω δημοσιεύουμε καταγγελία αναγνώστη που αναφέρει για επιθέσεις αδέσποτων σε μικρά παιδιά!

Σε άρθρο του αναγνώστης αναφέρει:

“Θα ήθελα να σας αναφέρω την οργή και την απόγνωση των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής  του 6ου δημοτικού σχολείου Κιάτου, λόγω αναίτιων επιθέσεων από αγέλη αδέσποτων σκύλων.

Έχω ακούσει για 6 τουλάχιστον περιστατικά με επιθέσεις – κυρίως στην οδό Επιγένους όπου βρίσκεται και το 6ο νηπιαγωγείο – αλλά κοντά στον παλιό σταθμό του ΟΣΕ, κυρίως σε παιδιά κάτω των 10 ετών και σε 2 περιπτώσεις σε ενήλικες.

Από όσο γνωρίζω, ο δήμος δεν έχει κάνει καμία ενέργεια.

Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος έχει θορυβηθεί και πλέον βρίσκεται στο έλεος της ανευθυνότητας, σε ένα ακόμη σημαντικό ζήτημα που έχει προκύψει  της δημοτικής αρχής, που μέσα σε όλα αποφάσισε να σκάψει όλους τους κεντρικούς δρόμους του δημοτικού διαμερίσματος Κιάτου και να σκορπίσει το χάος – ειδικά τα Σαββατοκύριακα που υπάρχει αυξημένη κίνηση – μαζί με την σκόνη από τα έργα…”.