ΚΙΑΤΟ: Σε σπίτι στο Α. Διμηνιό μένει ο 63χρονος παιδόφιλος!!! -Τι βρέθηκε στο σπίτι όπου και διαμένει με τη μητέρα του!

Σύμφωνα με πληροφορίες της korinthiannews.gr ο 63χρονος παιδόφιλος που ζητούσε ερωτικό ραντεβού από ανήλικη και συνελήφθη, μένει μαζί με τη μητέρα του σε σπίτι στο Α. Διμηνιό του δήμου Σικυωνίων.

Ο 63χρονος είναι πολύ γνωστή φυσιογνωμία στο Κιάτο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πηγαινοέρχεται στην Αθήνα χρησιμοποιώντας κυρίως τον προαστιακό!

“Νέες περιπέτειες με τη δικαιοσύνη είχε ο 63χρονος παιδόφιλος που ζητούσε ερωτικό ραντεβού από ανήλικη και συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr μετά από έρευνα αστυνομικών στο σπίτι που διατηρεί σε ένα χωριό έξω από το Κιάτο και στο οποίο βρέθηκε όταν έφυγε από την Αθήνα αφού αφέθηκε ελεύθερος, βρέθηκαν χάπια.

Μετά το εύρημα αυτό οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του με τον 63χρονο να κρατείται στην ασφάλεια.

Ο 63χρονος παιδόφιλος μένει με τη μητέρα του στο χωριό έξω από το Κιάτο στο οποίο – άγνωστο πώς – βρέθηκε ενώ θα έπρεπε να ήταν νοσηλευόμενος στο «Γεώργιος Γεννηματάς», στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε μετά τη σύλληψή του όταν δήλωσε ότι νιώθει αδιαθεσία.

Σημειώνεται τον 63χρονο αναγνώρισε η 12χρονη από τον Κολωνό ως έναν από τους άνδρες με τους οποίους συναντήθηκε στο παρελθόν. Για το λόγο αυτό αναμένεται να καταθέσει η θεία της, η οποία έχει το δικαιώμα αυτό ως έχουσα την κηδεμονία του κοριτσιού.

Το βαρύ ποινικό παρελθόν του 63χρονου

Ο 63χρονος παιδόφιλος της Ομόνοιας, ο οποίος συνελήφθη όταν το ανήλικο κορίτσι το οποίο προσπάθησε να παγιδεύσει ενημέρωσε τους γονείς του, είχε συλληφθεί και καταδικαστεί το 1998 για βιασμό.

Ο σάτυρος, σύμφωνα με πληροφορίες, έβαζε αγγελίες σε εφημερίδες με την πρόφαση ότι ζητούσε μπέιμπι σίτερ. Όταν οι ενδιαφερόμενες πήγαιναν σπίτι του στην περιοχή των Πετραλώνων, εκείνος προσπαθούσε να τις βιάσει.

Από τα χέρια του δεν κατάφερε να γλυτώσει μια γυναίκα την οποία και κατάφερε να βιάσει. Στη συνέχεια τον κατήγγειλε και τον συνέλαβαν αστυνομικοί του τμήματος Ακροπόλεως, δικάστηκε και καταδικάστηκε για τις πράξεις του.

Ο πατέρας της 14χρονης αποκαλύπτει πώς «έπιασε» τον 63χρονο

Για το πώς «συνέλαλε» στην Ομόνοια τον 63χρονο που έστελνε μηνύματα στην 14χρονη κόρη του και της ζητούσε να συναντηθούν, μίλησε το πρωί της Τρίτης στο «Mega» ο πατέρας της ανήλικης.

Όπως αποκάλυψε, προσπάθησε να προσεγγίσει και άλλο κορίτσι, ενώ τόνισε πως τον «έσωσε» από τα χέρια του κόσμου που είχε μαζευτεί τριγύρω του και ήθελε να τον λιντσάρει.

Ο πατέρας επεσήμανε πως όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Πέμπτης, όταν η ανήλικη έλαβε στο κινητό της ένα μήνυμα με μια χυδαία φωτογραφίας γυναίκας.

Η κοπέλα ήταν μαζί με μία φίλη και νόμισαν πως πρόκειται περί πλάκας από τους συμμαθητές τους, ενώ προσπαθώντας να καταλάβει αν είναι γνωστός ο αριθμός από τον οποίο ήρθε το μήνυμα, το κάλεσαν καταλάθος.

Μια ημέρα αργότερα ο 63χρονος την κάλεσε λέγοντας με χυδαίο τρόπο πως θέλει να έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί της. Ο άνδρας όμως δεν σταμάτησε εκεί, καθώς μετά από κάποιες ώρες έστειλε νέο μήνυμα στην ανήλικη με μια χυδαία φωτογραφία.

Η κοπέλα μίλησε στους γονείς της και η μητέρα της σκέφτηκε με ποιον τρόπο θα μπορούσε να τον παγιδεύσει. Έτσι πρότεινε στην κόρη της να στείλει ένα μήνυμα στον 63χρονο, στο οποίο θα του ζητούσε να συναντηθούν στην Ομόνοια.

Η οικογένεια πριν πάει στο ραντεβού ειδοποίησε το Κέντρο της Άμεσης Δράσης και έτσι στο σημείο της συνάντησης, περίμεναν τον 63χρονο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ”, αναφέρεται στο protothema.gr.

Κ.Ν