ΚΟΡΙΝΘΙΑ: …Απλά άλλη μία σύσκεψη για το έργο του φράγματος στον Ασωπό!

Από την περιφέρεια Πελοποννήσου ανακοινώνεται:

“Τα αρδευτικά δίκτυα του φράγματος Ασωπού Κορινθίας και το στάδιο στο οποίο βρίσκονται αποτέλεσαν το αντικείμενο σύσκεψης που είχε στην Κόρινθο τη , Δευτέρα 22 Νοεμβρίου, ο υπεύθυνος για θέματα εγγείων βελτιώσεων και αγροτικά θέματα αντιπεριφερειάρχης Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Νίκωνας Τζινιέρης με τους αντιπεριφερειάρχες Κορινθίας Τάσο Γκιολή, Υποδομών Κορινθίας και Αργολίδας Χάρη Βυτινιώτη και Πολιτισμού Αθηνά Κόρκα.

Μετά την σύσκεψη στο διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, στην οποία μετείχαν επίσης υπηρεσιακοί παράγοντες καθώς και ο μελετητής αυτής της φάσης του έργου, ο Ν. Τζινιέρης με τον Χ. Βυτινιώτη επισκέφθηκαν -για τρίτη φορά- το φράγμα Ασωπού, όπου ενημερώθηκαν για την πρόοδο του έργου από τον επιβλέποντα μηχανικό της αναδόχου εταιρίας.

Οπως γνωστοποιήθηκε προς τους δύο αντιπεριφερειάρχες, προς το τέλος του φετινού χρόνου το φράγμα θα έχει φθάσει στα 189 μέτρα και θα απομένουν ακόμα 21 μέχρι την στέψη η οποία είναι στα 210 μέτρα.

Στη συνέχεια, όπως δήλωσε ο Ν. Τζινιέρης, θα ακολουθήσουν επαφές και συναντήσεις στα αρμόδια υπουργεία καθώς, όπως τόνισε, “για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, πρώτη προτεραιότητα είναι η ανάπτυξη του αγροτικού τομέα, η οποία επιτυγχάνεται μόνο με επάρκεια υδάτινων πόρων”.

ΣΣ. …Απλά άλλη μία σύσκεψη για το φράγμα στον Ασωπό! Τόσα χρόνια “χόρτασαν” οι Κορίνθιοι, από συσκέψεις, συζητήσεις, ερωτήσεις και μεγάλα λόγια των πολιτικών για το μεγάλο αυτό έργο στην Κορινθία!!!

…Καλύτερα την επόμενη ανακοίνωση να την βγάλετε ΟΤΑΝ ολοκληρωθεί το έργο! …Όταν!

Κ.Ν