ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Γνωστός επιχειρηματίας συνελήφθη για εμπόριο κοκαΐνης! -Τι βρέθηκε στην κατοχή του… (φωτο)

Γνωστός επιχειρηματίας που έχει κατάστημα στο κέντρο του Λουτρακίου συνελήφθη για εμπόριο κοκαΐνης! Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες της korinthiannews.gr ο 53χρονος επιχειρηματίας έχει απασχολήσει ξανά το παρελθόν τις αρχές!

Ο εν λόγω επιχειρηματίας μπορεί να είναι γνωστός για τα κατορθώματά του στην αστυνομία αλλά οπτικά (στους πολίτες δηλαδή) δεν δείχνει ότι είναι και έμπορος ναρκωτικών!

Για το θέμα αυτό αναφέραμε μεταξύ άλλων σε χθεσινή ανάρτηση:

“Συνελήφθησαν στο Λουτράκι και στον αυτοκινητόδρομο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών- Κορίνθου Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 53χρονος Έλληνας και 57χρονος αλλοδαπός, για ναρκωτικά.

Ειδικότερα στο Λουτράκι ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, ανωτέρω αστυνομικοί εντόπισαν τον 53χρονο και στην κατοχή του βρήκαν και κατέσχεσαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους -54,3- γραμμαρίων και κινητό τηλέφωνο.

Στο πλαίσιο της ενδελεχούς και εμπεριστατωμένης προανάκρισης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, προέκυψε ότι ο 53χρονος προμηθεύτηκε προηγουμένως την ποσότητα κοκαΐνης από τον 57χρονο.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, ο 57χρονος εντοπίστηκε λίγο αργότερα, στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών- Κορίνθου και συνελήφθη, ενώ στη κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των -2.950- ευρώ. Επιπλέον, κατασχέθηκε και ένα όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 53χρονου, στο Λουτράκι Κορινθίας, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, δύο μικροποσότητες κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των -200- ευρώ και κινητό τηλέφωνο, ενώ κατασχέθηκε και ένα όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων…”

Δείτε τι κατασχέθηκε:

Κ.Ν