ΚΟΡΙΝΘΙΑ: …Δεν ξανάγινε! Ο Πιτσάκης θα είναι πρόεδρος …και κουμάντο θα κάνει η αντιπολίτευση;


Για υπενθύμιση σε χθεσινή ανάρτηση αναφέραμε μεταξύ άλλων: “Πραγματικά προκαλούνται πολλά ερωτηματικά από την ανακοίνωση του προέδρου (από σπόντα) στο επιμελητήριο Κορινθίας Π. Πιτσάκη την στιγμή που το επιμελητήριο , επι προεδρίας του …καταρρέει!

Ο Πιτσάκης με τον τρόπο που λειτουργεί κατάφερε να χάσει την πλειοψηφία και να έχουν να γίνουν συνεδριάσεις στο επιμελητήριο από τον περασμένο Απρίλιο!!!

Έφτασαν τα μέλη του επιμελητηρίου, που κάποιοι μάλιστα τον ΣΤΗΡΙΖΑΝ, να ζητούν την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του! Ο ίδιος ο Πιτσάκης όμως σε νέα ανακοίνωσή του όχι μόνο δεν παραιτείται αλλά δηλώνει ότι θα προχωρήσει με αυτούς …που αγαπούν το επιμελητήριο!!! …Πως θα γίνει άραγε αυτό Π.Πιτσάκη;

Και μέχρι τότε τι θα γίνει στο επιμελητήριο Κορινθίας; Θα υπάρχει πρόεδρος και δεν θα γίνονται συνεδριάσεις;

Και αν πάλι γίνονται συνεδριάσεις αφού δεν θα έχει την πλειοψηφία ο Πιτσάκης θα περνάνε οι θέσεις της αντιπολίτευσης!!! Αλλά ο Πιτσάκης θα έχει την ιδιότητα του προέδρου!!! Ίσως αυτό να αρκεί στον Π. Πιτσάκη που από ότι τουλάχιστον φαίνεται σε λίγο θα καλείται να …ψηφίζει θέματα της αντιπολίτευσης!!! …Αλλά θα τον λένε ΠΡΟΕΔΡΟ…”.

Ο Πιτσάκης …όμως λέει ότι θα παραμείνει πρόεδρος!!!

Αντι να τα λάβει σοβαρά υπόψη ο Πιτσάκης αυτά που ανέφεραν οι εκπρόσωποι των 14 συμβούλων της Διοίκησης του Επιμελητηρίου σε συνέντευξη τύπου εντός της εβδομάδας μιλώντας για τα προβλήματα που παρατηρούνται στο επιμελητήριο Κορινθίας, ζητώντας την παραίτησή του, έβγαλε ανακοίνωση ότι παραμένει στη θέση του και θα προχωρήσει με αυτούς που αγαπούν το επιμελητήριο, ότι δεν εκβιάζεται…κτλ!!!

Προκειμένου να παραμείνει στην καρέκλα του προέδρου που την πήρε από “σπόντα” (τον στήριξαν οι συνδυασμοί των Σπηλιωτακάρα και Ραψωματιώτη) ενώ οι ψήφοι που πήρε από τους εμπόρους- επιχειρηματίες τον έφερναν αρκετά πίσω από τους δύο πρώτους (Μουρίκη και Λουζιώτη), …κάνει τα πάντα!

Και αντι να παραιτηθεί ο Πιτσάκης αφού πλέον δεν τον στηρίζουν ούτε οι δικοί του εξακολουθεί να παραμένει στη θέση του προέδρου και να …λέει τα δικά του! Στην ανακοίνωσή του αναφέρει ότι …δεν εκβιάζεται, θα προχωρήσει με αυτούς που αγαπούν το επιμελητήριο και διάφορα άλλα για τα οποία αφήνουμε τα σχόλια σε εσάς!

Ιστορικές στιγμές ζει το επιμελητήριο Κορινθίας! Η προεδρία του Π. Πιτσάκη …θα αφήσει εποχή!

Όπως φαίνεται …δεν το γλιτώνει ο Πιτσάκης από την στιγμή που θέλει να παραμείνει πρόεδρος.Όταν δηλαδή θα γίνονται οι συνεδριάσεις αφού δεν θα έχει την πλειοψηφία ο Πιτσάκης θα περνάνε οι θέσεις της αντιπολίτευσης!!!

…Αναρωτιόμαστε για πόσο καιρό θα συνεχίσει ακόμα να εκτίθεται ο Πιτσάκης! Έχουμε χάσει το μέτρημα με τα λάθη- παραλείψεις του ιδίου την στιγμή που κατέχει τη θέση του προέδρου!

Π. Πιτσάκης: “Θα προχωρήσουμε με όσους αγαπούν το επιμελητήριο”

Δείτε τώρα τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος στο επιμελητήριο Κορινθίας και βγάλτε τα συμπεράσματά σας

Αναφέρει μεταξύ άλλων ο Πιτσάκης: “Έxουν περάσει περισσότεροι από 19 μήνες από τις εκλογές του Επιμελητηρίου, αλλά δυστυχώς η κάλπη φαίνεται δεν έχει κλείσει ακόμα…!

Κάποιοι για δικούς τους προσωπικούς και μόνο λόγους, προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, αδιαφορώντας για τον θεσμό τους επιχειρηματίες και εμπόρους αλλά και τους νόμους.

Δυστυχώς όμως για τους όσους έχουν μάθει να χρησιμοποιούν τους θεσμούς για προσωπικά τους οφέλη, ούτε συνθηκολογώ με την ανηθικότητα, ούτε εκβιάζομαι…
Οι ίδιοι άνθρωποι που αποθέωναν τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, είναι οι ίδιοι…που διαφωνούν ΞΑΦΝΙΚΑ με τις διαδικασίες, με την ίδια ευκολία που διαφωνούν για τα ζώδια…!

Χωρίς φυσικά να εξηγούν ποιες είναι οι περιβόητες διαδικασίες που δεν τους αρέσουν.
Ξεκαθαρίζω λοιπόν για τελευταία φορά, ότι το Επιμελητήριο θα προχωρήσει και μάλιστα πιο δυνατά από ποτέ. 

Οι διαδικασίες του Επιμελητηρίου είναι πλέον ανοικτές σε όλους και στις συνεδριάσεις τόσο της διοικητικής επιτροπής όσο και της Αναπτυξιακής θα καλούνται όλοι οι σύμβουλοι του Επιμελητηρίου.

Στην επόμενη συνεδρίαση του οργάνου θα ζητήσω ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΠΟΠΤΗΣ να είναι σύμβουλος της αντιπολίτευσης, με δεδομένο ότι η σημερινή επόπτης δεν σέβεται ούτε τις υπογραφές της.

Όσοι από την διοικητική επιτροπή διαφωνούν με τις «διαδικασίες», (τις οποίες ΟΜΟΦΩΝΑ οι ίδιοι ψήφισαν), οφείλουν να ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ως πράξη ελαχίστου αξιοπρέπειας, για να μπουν στο Επιμελητήριο συνάδελφοι που θέλουν να δουλέψουν για το καλό του θεσμού και τις επιχειρηματικότητας.

Όσοι τέλος ζητούν από τον πρόεδρο να «διευκολύνει» την διάλυση του Επιμελητηρίου Κορινθίας, δεν έχουν παρά να περιμένουν τις επόμενες εκλογές και να ζητήσουν την ψήφο των μελών του Επιμελητηρίου.
Αν μέχρι τότε έχουν δικαίωμα ψήφου…!

Θα προχωρήσουμε με όσους αγαπούν το Επιμελητήριο και θέλουν να δουλέψουν για τους Κορίνθιους επιχειρηματίες…”.

Κ.Ν