ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Ξέφυγε η κατάσταση! Μολύνουν την παραλία με τοξικά υλικά!!! (φωτο) – Ο Ταγαράς πάλι …δεν άκουσε ή δεν είδε τίποτα;

Πανελλήνια έκταση έχει πάρει η μόλυνση της παραλίας «Αγάπη» στο Λουτράκι με τοξικά υλικά. Ο Κορίνθιος υφυπουργός για το περιβάλλον Ν. Ταγαράς ΠΑΛΙ…δεν άκουσε ή δεν είδε τίποτα;

Τι αναφέρθηκε στη zougla.gr

“Συνεχίζεται… απρόσκοπτα η μόλυνση της παραλίας «Αγάπη» στο Λουτράκι με τοξικά υλικά

Συνεχίζεται… κανονικά η περιβαλλοντική επιβάρυνση της γραφικής παραλίας «Αγάπη» στο Λουτράκι, όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι, εξαιτίας των δραστηριοτήτων φορτεκφορτώσεων επιβλαβών υλικών στο λιμανάκι της περιοχής.

Το θέμα είχε αναδείξει από τα τέλη Αυγούστου το zougla.gr, όμως φαίνεται ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει, αντιθέτως η κατάσταση βαίνει προς το χειρότερο.

Όπως μας αναφέρουν αναγνώστες-κάτοικοι της περιοχής:

Η κατάσταση εδώ είναι αφόρητη! Από το άρθρο σας στις 26/08/2020, «Η παραδεισένια παραλία της Αγάπης στο Λουτράκι μετατράπηκε σε περιβαλλοντική βόμβα», ένα άρθρο που είχατε κλείσει με τη φράση «Η συνέχεια αναμένεται με ενδιαφέρον», και μέχρι σήμερα, όπου η «βόμβα είναι στα όρια της να εκραγεί», υποφέρει το περιβάλλον, υποφέρουμε κι εμείς μαζί του!

Συνεχίζεται η ρύπανση της θάλασσας με τις τρύπιες δαγκάνες των γερανών να διαχέουν τα υλικά από το αμπάρι του πλοίου, στη θάλασσα, στην προβλήτα και κατόπιν στις καρότσες των φορτηγών που περιμένουν ουρές, φράζοντας τον μοναδικό δρόμο εισόδου και εξόδου του οικισμού.

Συνεχίζεται η ρύπανση του αέρα με τα  χημικά και το θειάφι να παρασύρονται και να διασπείρονται παντού προκαλώντας αναπνευστικά προβλήματα και κνησμό στα μάτια των κατοίκων.

Συνεχίζεται η ηχορύπανση! Όλο το βράδυ με τις μηχανές των πλοίων και από τα ξημερώματα έως και τη νύχτα με δεκάδες φορτηγά να πηγαινοέρχονται και να κορνάρουν, 2 τεράστιους γερανούς και μια μπουλντόζα να δουλεύουν παράλληλα με τις μηχανές του καραβιού.

…και ενώ εμείς υποφέρουμε, οι αρμόδιοι κωφεύουν… “, αναφέρθηκε στη zougla.gr

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

ΣΣ. Πρώτος θα έπρεπε να είχε ασχοληθεί και να δώσει απαντήσεις για το θέμα αυτό ο Κορίνθιος υφυπουργός Ν. Ταγαράς …αλλά μάταια! Δεν είναι τυχαίο που κάποτε ο Ν. Ταγαράς είχε χαρακτηριστεί ως ένας από τους “μουγκούς” της βουλής! Αυτά τα θέματα θα έπρεπε να τον αγγίζουν μιας και είναι Κορίνθιος αλλά…! Ας ασχοληθεί κανένας άλλος σε αυτό το υπουργείο με το σοβαρό αυτό θέμα γιατί από τον Κορίνθιο υφυπουργό …το πήραμε το μήνυμα!

-Για υπενθύμιση δείτε και την ανάρτηση, που ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ο Ταγαράς, με τίτλο: Ο υφυπουργός Ν. Ταγαράς …δεν άκουσε τίποτα; -Βουλευτής ΕΚΤΟΣ Κορινθίας ρωτάει το υπουργείο περιβάλλοντος …τι γίνεται με την ρύπανση στο Καλαμάκι!!!

-Πραγματικά αναρωτιόμαστε ποια είναι τα θέματα που απασχολούν τον Κορίνθιο υφυπουργό περιβάλλοντος Ν. Ταγαρά ενώ υπάρχουν τόσο σοβαρές αναφορές για ρύπανση που παρατηρείται (στο περιβάλλον)! Πραγματικά αναρωτιόμαστε…

Κ.Ν