ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Οι επισκέψεις της Μ. Σούκουλη… συνεχίζονται!

Οι επισκέψεις της Μ. Σούκουλη συνεχίζονται …αλλά το θέμα είναι τι βγαίνει από αυτές τις επισκέψεις!

Από τη βουλευτή της ΝΔ στην Κορινθία Μ. Σούκουλη αναφέρεται σε δελτίο τύπου:

«Σειρά συναντήσεων στον Δήμο Σικυωνίων πραγματοποίησε η Αναπληρώτρια Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος ΝΔ-Βουλευτής Κορινθίας κα Μαριλένα Σούκουλη Βιλιάλη. Η κα Σούκουλη αφού συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Σικυωνίων κο Σπύρο Σταματόπουλο, επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κιάτου.

Στη συνέχεια, κατά την επίσκεψή της στο Κέντρο Υγείας Κιάτου  ενημερώθηκε από τον Διοικητή κο Νίκο Χρυσικό για την πρόοδο των εμβολιασμών, ενώ ακολούθησε η επίσκεψή της στο Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας.

Η περιοδεία της ολοκληρώθηκε με την μετάβασή της στο συσκευαστήριο εσπεριδοειδών του κου Κωστόπουλου, που βρίσκεται στην Τραγάνα.

Μετά το πέρας της περιοδείας της η κα Σούκουλη δήλωσε με ανάρτησή της «Η έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση αποτελεί προαπαιτούμενο για την ορθή επίλυση των προβλημάτων του Τόπου μας. Από την αρχή της βουλευτικής μου θητείας έχω δεσμευτεί ότι θα είμαι ενεργά παρούσα δίπλα στους πολίτες και στους αρμόδιους φορείς και αυτό συνεχίζω να πράττω με συνέπεια».

Επίσης σε άλλο δελτίο τύπου της Μ. Σούκουλη αναφέρεται:

“Συνάντηση εργασίας με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού κο Γιώργο Διδασκάλου και τον Γραμματέα της Ένωσης Φίλων Διώρυγας Κορίνθου “Ο Περίανδρος” κο Κωνσταντίνο Παπαγγελή πραγματοποίησε η Αναπληρώτρια Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος ΝΔ-Βουλευτής Κορινθίας κα Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη.

Στο επίκεντρο της συζήτησής τους τέθηκε το θέμα των απαλλοτριώσεων του Αρχαίου Σταδίου Ισθμίας. Η κα Σούκουλη δήλωσε πως η Αναβίωση των Ισθμιακών Αγώνων αποτελεί  στόχο για τον οποίο πρέπει να εργαστούμε όλοι από κοινού, ενώ ευχαρίστησε θερμά για την άψογη συνεργασία τον κο Διδασκάλου και τον κο Παπαγγελή”.

ΣΣ. Το πόσο δίπλα είναι στους Κορίνθιους …και τι έχει καταφέρει για την επίλυση των προβλημάτων η Μ. Σούκουλη ως βουλευτής το γνωρίζουν πολύ καλύτερα οι Κορίνθιοι πολίτες!

Γιατί μέχρι τώρα μας έχουν μείνει κυρίως οι επισκέψεις και τα ευχαριστήρια δελτία τύπου που στέλνει

Για υπενθύμιση δείτε και την ανάρτηση: ΚΟΡΙΝΘΙΑ: …Από τα ευχαριστήρια … στα συγχαρητήρια …και το αντίστροφο, για την βουλευτή Μ. Σούκουλη!

Κ.Ν