ΚΙΑΤΟ: Δηλώσεις του δημάρχου για αρδευτικά έργα …που ΘΑ γίνουν! -Με το πόσιμο νερό τι γίνεται στα χωριά; -Μικρά παιδιά έφτασαν στο νοσοκομείο!

Σε δελτίο τύπου από το δήμο Σικυωνίων αναφέρεται μεταξύ άλλων:

«Έξι νέες χρηματοδοτήσεις για σημαντικά αρδευτικά έργα εξασφάλισε ο δήμος Σικυωνίων από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Τα έργα συνολικού προϋπολογισμού 12 εκατομμυρίων ευρώ αφορούν τα χωριά της Στυμφαλίας και της ημιορεινής περιοχής Μεγάλου Βάλτου και Πασίου, και αναμένεται να συμβάλλουν τα μέγιστα στην αύξηση της παραγωγής, της παραγωγικότητας, αλλά και στην προστασία του περιβάλλοντος.

O δήμαρχος Σικυωνίων,Σπύρος Σταματόπουλος τόνισε ότι αν δεν υπήρχε αυτή η συνεργασία με τις προαναφερόμενες υπηρεσίες – Υδάτων, Περιβάλλοντος, Δασαρχείο και Διεύθυνση Δασών, Αρχαιολογικές Υπηρεσίες και Αγροτικής Ανάπτυξης – σήμερα δεν θα μπορούσε ο Δήμος Σικυωνίων να έχει ώριμα έργα…»

ΣΣ. Ας ενδιαφερθούν πρώτα εκεί στο δήμο να λύσουν το σοβαρό πρόβλημα της ύδρευσης στα δημοτικά διαμερίσματα και ας αφήσουν τις δηλώσεις σε ότι αφορά τα αρδευτικά έργα που θα γίνουν …κάποια στιγμή (κανείς δεν ξέρει πότε)!

Δήμαρχε στις μέρες μας μικρά παιδιά φτάνουν στο νοσοκομείο εξαιτίας του ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥ νερού που τρέχει στις βρύσες των κατοίκων και τόσα χρόνια αδυνατείτε να βρείτε λύση!

Υποτίθεται δήμαρχε ότι είστε και πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ…

Ο δήμος Σικυωνίων εξαιτίας αυτού του ΣΟΒΑΡΟΥ θέματος …διασύρθηκε πανελλαδικά αφού ασχολήθηκαν σχεδόν όλα τα αθηναικά ΜΜΕ!

-Για υπενθύμιση δείτε τις αναρτήσεις:

ΚΙΑΤΟ: “Βουίζει” το πανελλήνιο για τα δύο παιδιά που κατέληξαν στο νοσοκομείο! -Το θέμα της korinthiannews.gr στο mega channel!

ΚΙΑΤΟ: Νέος πανελλήνιος διασυρμός! -Είπαν ότι έπρεπε να συλληφθεί ο δήμαρχος!- Οι κάτοικοι θα πλένονται από το νερό στις κοινόχρηστες βρύσες!!! (βίντεο)

Κ.Ν