ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Π. Τατούλη …τώρα μάθατε πως λειτουργεί ο Γ. Οικονόμου; -Όταν τον βάζατε στο ψηφοδέλτιο δεν σκεφτήκατε τι έκανε στον Πνευματικό;

-Του Φώτη Νικολακόπουλου

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ! Όποιος έχει συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του τον Κορίνθιο Γ. Οικονόμου …έχει βρει τον μπελά του ως τώρα!

Όλοι θυμούνται το «στραπάτσο» που έφαγε ο Οικονόμου από τον τέως δήμαρχο Κορινθίων Αλ. Πνευματικό! Ο Πνευματικός του είπε ΞΕΚΑΘΑΡΑ μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου ότι ως εκλεγμένος αιρετός της παράταξής του και πρόεδρος ενός νομικού προσώπου έπαιρνε δουλειές για τον εαυτό του!!!

Ο Οικονόμου όμως …δεν πτοήθηκε! Έφυγε από τον συνδυασμό του Πνευματικού και βρήκε άλλη πολιτική στέγη! Τελικά έθεσε υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Π. Τατούλη!

Το περίεργο είναι ότι ο Π. Τατούλης τον έβαλε υποψήφιο στο ψηφοδέλτιό του!!! Ένα χρόνο μετά ο Οικονόμου ανεξαρτητοποιήθηκε από τον συνδυασμό του Τατούλη! …Και τώρα ενοχλήθηκαν τα στελέχη του Π. Τατούλη!!!

Τι περιμένατε κε Τατούλη; Δεν λάβατε τα μηνύματα για τον τρόπο που λειτουργεί ο Γ. Οικονόμου; Ή για να κλείσετε ψηφοδέλτιο στις περασμένες εκλογές βάζατε μέσα …ότι να είναι; Μήπως τέτοιες επιλογές υποψηφίων σας στέρησαν τελικά και τις εκλογές; Αυτά να αναρωτηθούν πρώτα στελέχη του συνδυασμού σας κε Τατούλη πριν βγάλουν ανακοίνωση σαν την παρακάτω!

Όταν επικεφαλείς παρατάξεων συμπεριλαμβάνουν στο ψηφοδέλτιό τους πολιτικά πρόσωπα όπως τον Γ. Οικονόμου είναι πλέον σίγουρο ότι αργά ή γρήγορα θα εκτεθούν!

Αυτό που απομένει ακόμα είναι ο Γ. Οικονόμου “να τα βρει” και με τον νυν περιφερειάρχη Π. Νίκα και ο δεύτερος να …του ανοίξει το δρόμο! …Εκεί θα γελάσουν και τα τσιμέντα όχι μόνο στην Κορινθία αλλά στο πανελλήνιο!

Σε δελτίο τύπου των περιφερειακών συμβούλων Κορινθίας Θ. Πισιμίση και Γ. Πετρίτση αναφέρεται:

«Με έκπληξη ακούσαμε σήμερα την ανακοίνωση για την ανεξαρτητοποίηση του περιφερειακού συμβούλου της παράταξης μας, Γεωργίου Οικονόμου.  Το γεγονός ότι η ενημέρωση για την συγκεκριμένη ανεξαρτητοποίηση έγινε από τον Πρόεδρο του ΠΕΣΥ ενώ δεν είχε προηγηθεί καμία συζήτηση με την παράταξη με την οποία εξελέγη αλλά και σε συνδυασμό με την δήλωση του Περιφερειάρχη κ Παναγιώτη Νίκα όπου σχολιάζοντας την ανεξαρτητοποίηση  δήλωσε «ότι άτομα που ανήκουν στον ίδιο ιδεολογικό χώρο θα πρέπει να έρχονται κοντά σιγά-σιγά» αποδεικνύεται ότι ο κύριος Οικονόμου προφανώς δεν κατανόησε ότι η περιφερειακή αυτοδιοίκηση δεν πρέπει  και δεν μπορεί να έχει κομματικό προσανατολισμό.

Η δήλωση του Περιφερειάρχη δεν συνάδει με την πάγια αντίληψη της παράταξής μας, την αχρωμάτιστη αυτοδιοίκηση. Ειδάλλως ο κύριος Οικονόμου θα έπρεπε εξ αρχής να έχει συμπορευτεί με την παράταξη του κ Νίκα που είχε το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας. 

Τέτοιου είδους ενέργειες δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές καθώς δεν συνάδουν με την ηθική και τιμιότητα με την οποία πορεύεται η παράταξη Νέα Πελοπόννησος και όλοι εμείς που ανήκουμε σ’ αυτήν. 

Ο μόνος δρόμος κύριε Οικονόμου είναι η παραίτησή σας και όχι η ανεξαρτητοποίηση. Οι Κορίνθιοι σας εξέλεξαν με τον συνδυασμό Νέα Πελοπόννησος και πλέον η έδρα αυτή δεν σας ανήκει». 

ΣΣ. Προς συνδυασμό του Π. Τατούλη: …Είναι αργά για κλάματα! Ας προσέχατε καλύτερα το στήσιμο του ψηφοδελτίου σας!

-…Ποιος θα είναι άραγε ο επόμενος που θα συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του τον Γ. Οικονόμου; …Τώρα που γυρίζει!