ΑΣΣΟΣ: «Συνέβη μόνο μια φορά» – …Προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα!

“Για πέντε χρόνια βίωνε τον απόλυτο εφιάλτη μέσα στο ίδιο της στο σπίτι στον Άσσο Κορινθίας

Με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες περιέγραψε στους αστυνομικούς πως ο 45χρονος πατέρας της την οδηγούσε με τη βία με δωμάτιο του σπιτιού και τη βίαζε συστηματικά από τα 12 της χρόνια.

«Όλα αυτά τα πέντε χρόνια κανείς δεν είχε καταλάβει τίποτα. Ο πατέρας μου περίμενε πάντα να φύγει από το σπίτι η μητέρα μου για να κάνει αυτό σε εμένα. Με χτυπούσε πάντα με μανία. Με χτυπούσε δυνατά. Στην συνέχεια με μετέφερε σε δωμάτιο του σπιτιού όπου έκανε όλα όσα σας περιέγραψα».

Η 17χρονη σήμερα κοπέλα, υπέμενε στωϊκά το μαρτύριό της και όπως είπε στους αστυνομικούς κανείς από την οικογένειά της δεν γνώριζε τίποτα.

Από φόβο δεν είχε μιλήσει σε κανέναν, μέχρι που πριν από λίγες μέρες δεν άντεξε άλλο τη σεξουαλική κακοποίηση του πατέρα της και βρήκε το κουράγιο να εξομολογηθεί στη μητέρα της όλα όσα συνέβαιναν όταν εκείνη απουσίαζε.

Σοκαρισμένη η μητέρα της την πήρε αμέσως από χέρι και πήγαν μαζί στο Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου, όπου κατήγγειλαν τον πατέρα της.

«Τόσα χρόνια δεν μιλούσα και έκανα υπομονή καθώς δεν ήθελα να διατάραξη την οικογένεια μας. Πάντα σκεφτόμουν την μαμά μου και τον μικρό μου αδερφό. Σκεφτόμουν πως πολύ δύσκολα θα μπορούσε να τα βγάλει πέρα και να μας μεγαλώσει. Έτσι δεν είπα τίποτα. Αλλά πλέον δεν αντέχω άλλο».

«Συνέβη μόνο μια φορά»

Αμετανόητος, χωρίς ντροπή, ο πατέρας της 17χρονης μαθήτριας στην απολογία του προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να πείσει τον ανακριτή, ότι η ερωτική πράξη που συνέβη μεταξύ τους στα 16 της χρόνια, όπως υποστήριξε ήταν συναινετική.

«Μια φορά μόνο συνέβη ερωτική πράξη με τη κόρη μου πέρυσι τον Φεβρουάριο. Ήμουν μεθυσμένος. Αρνούμαι όλες τις άλλες κατηγορίες».

Ο 45χρονος που κατηγορείται για βιασμό, αποπλάνηση παιδιού και γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών, προφυλακίστηκε στις φυλακές Τριπόλεως, ενώ ήδη έχει σχηματιστεί εις βάρους του δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία”, αναφέρθηκε στο in.gr.