ΚΟΡΙΝΘΙΑ: “Το κλείσιμο των καταστημάτων πλήττει άμεσα και τους αγρότες”

Από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας Γ. Ψυχογιό αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Ένα ακόμα χτύπημα στις τοπικές κοινωνίες του Νομού ετοιμάζεται, σύμφωνα με τον Σύλλογο Εργαζομένων της Τράπεζας Πειραιώς, με το φημολογούμενο κλείσιμο τριών ακόμα καταστημάτων της τράπεζας στην Κορινθία.

Ένα χτύπημα που πλήττει τις καθημερινές ανάγκες και συναλλαγές των πολιτών, τις αναπτυξιακές δυνατότητες του Νομού, αλλά και τα εργασιακά δικαιώματα των υπαλλήλων των καταστημάτων που κλείνουν.

Πλήττει όμως άμεσα και τους αγρότες της Κορινθίας που αντιμετωπίζουν ζήτημα επιβίωσης ιδίως τη φετινή χρονιά, αφού η Τράπεζα Πειραιώς είναι διάδοχος της Αγροτικής και έχει και σημαντικό κοινωνικό ρόλο απέναντι στους παραγωγούς και την στήριξη τους.

Όπως και σε προηγούμενες περιπτώσεις, έτσι και τώρα θα εξαντλήσουμε όλα τα διαθέσιμα μέσα για να αποτρέψουμε αυτή την εξέλιξη και καλούμε τους Δήμους, τους Συλλόγους και όλους τους φορείς της κορινθιακής κοινωνίας να πάρουν θέση υπερασπιζόμενοι τους δημότες, τους παραγωγούς, την τοπική ανάπτυξη, αλλά και τους εργαζόμενους στα καταστήματα που οδηγούνται σε κλείσιμο…»

Συνηθίζουν …να κάνουν πως δεν βλέπουν τις αποφάσεις της κυβέρνησης ακόμα και αν οι αποφάσεις είναι κατά του τόπου τους

ΣΣ. Για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση: ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Περιμένετε πρώτα να …μπούνε τα λουκέτα!