ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Το “τερμάτισε” ο Γ. Οικονόμου! -…Την πάτησε και ο Τατούλης! -…Ποιος θα είναι άραγε ο επόμενος που θα τον εμπιστευτεί;

Σε ανακοίνωση από τον πρώην περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Τατούλη αναφέρεται:

«Η μεθοδευμένη προσπάθεια να εμφανισθεί η αποστασία του τέως Περιφερειακού Συμβούλου της «Νέας Πελοποννήσου» της Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε.) Κορινθίας κ. Γεώργιου Οικονόμου ως δήθεν ανεξαρτητοποίηση, απέτυχε! Οι μάσκες έπεσαν!

Με σημερινή απόφαση του ο Περιφερειάρχης κ.Νίκας όρισε τον κ.Οικονόμου ως Εντεταλμένο Σύμβουλο για την ανέγερση Διοικητηρίου στην Κορινθία και την προώθηση κατασκευής συμπληρωματικών έργων στο Αστεροσκοπείο Κρυονερίου!!!

Είναι γνωστό σε όλους ότι η αποστασία στην πολιτική έχει πάντα ανταλλάγματα.

Η πολιτική ανηθικότητα του κ.Νίκα σε ό,τι αφορά προδοσίες και αποστασίες είναι βασική συνισταμένη της πολιτικής του διαδρομής. Στη συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια, η αποστασία του κ.Οικονόμου στοίχισε «πολύ φθηνά» στον κ.Νίκα.

Σε ό,τι αφορά τον κ.Οικονόμου τον συγχαίρουμε για τις πολύ «σοβαρές» και «σημαντικές» αρμοδιότητες(!) που ανέλαβε και του υπενθυμίζουμε ότι στην πολιτική η «προδοσία» είναι αρεστή σε όλους αλλά τον «προδότη» δεν τον θέλει ποτέ κανένας!

Υγ. Η πολιτική, επαγγελματική και επιστημονική υποβάθμιση στην κοινωνία της Κορινθίας του αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη, πολιτικού μηχανικού και έμπειρου Αυτοδιοικητικού κ. Χάρη Βυτινιώτη μόνο ως πράξη πολιτικής ντροπής μπορεί να χαρακτηριστεί για τον κ.Νίκα!»

Τι έγινε και απορεί ο Π. Τατούλης για τον Γ. Οικονόμου;

Γνώριζε πολύ καλά ο Τατούλης πως λειτουργεί ο Οικονόμου, πριν τον βάλει στο ψηφοδέλτιό του! Είχε όλες τις ενδείξεις για την “περίπτωση” του Γ. Οικονόμου! Εμείς κάποτε τα γράφαμε αλλά…

Υπενθυμίζουμε στον Π. Τατούλη και στους Κορίνθιους πολίτες ένα άρθρο του Φώτη Νικολακόπουλου στις 21 Ιουλίου 2020 στο οποίο αναφερόταν:

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ! Όποιος έχει συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του τον Κορίνθιο Γ. Οικονόμου …έχει βρει τον μπελά του ως τώρα!

Όλοι θυμούνται το «στραπάτσο» που έφαγε ο Οικονόμου από τον τέως δήμαρχο Κορινθίων Αλ. Πνευματικό! Ο Πνευματικός του είπε ΞΕΚΑΘΑΡΑ μέσα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου ότι ως εκλεγμένος αιρετός της παράταξής του και πρόεδρος ενός νομικού προσώπου έπαιρνε δουλειές για τον εαυτό του!!!

Ο Οικονόμου όμως …δεν πτοήθηκε! Έφυγε από τον συνδυασμό του Πνευματικού και βρήκε άλλη πολιτική στέγη! Τελικά έθεσε υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Π. Τατούλη!

Το περίεργο είναι ότι ο Π. Τατούλης τον έβαλε υποψήφιο στο ψηφοδέλτιό του!!! Ένα χρόνο μετά ο Οικονόμου ανεξαρτητοποιήθηκε από τον συνδυασμό του Τατούλη! …Και τώρα ενοχλήθηκαν τα στελέχη του Π. Τατούλη!!!

Τι περιμένατε κε Τατούλη; Δεν λάβατε τα μηνύματα για τον τρόπο που λειτουργεί ο Γ. Οικονόμου; Ή για να κλείσετε ψηφοδέλτιο στις περασμένες εκλογές βάζατε μέσα …ότι να είναι; Μήπως τέτοιες επιλογές υποψηφίων σας στέρησαν τελικά και τις εκλογές;

Όταν επικεφαλείς παρατάξεων συμπεριλαμβάνουν στο ψηφοδέλτιό τους πολιτικά πρόσωπα όπως τον Γ. Οικονόμου είναι πλέον σίγουρο ότι αργά ή γρήγορα θα εκτεθούν!

Αυτό που απομένει ακόμα είναι ο Γ. Οικονόμου “να τα βρει” και με τον νυν περιφερειάρχη Π. Νίκα και ο δεύτερος να …του ανοίξει το δρόμο! …Εκεί θα γελάσουν και τα τσιμέντα όχι μόνο στην Κορινθία αλλά στο πανελλήνιο!

Προς τον συνδυασμό του Π. Τατούλη: …Είναι αργά για κλάματα! Ας προσέχατε καλύτερα το στήσιμο του ψηφοδελτίου σας!

-…Ποιος θα είναι άραγε ο επόμενος που θα συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του τον Γ. Οικονόμου; …Τώρα που γυρίζει”