ΚΟΡΙΝΘΙΑ: …Τώρα ο Χ. Δήμας αποφάσισε να στείλει δελτίο τύπου για τη διώρυγα της Κορίνθου!- Για το παιδί που έχασε τη ζωή του… ακόμα περιμένουμε κάποια ανακοίνωση!

(00:35)

-Κλιμάκιο του υπουργείου υποδομών, θα κατέβει στην διώρυγα της Κορίνθου τη Δευτέρα το πρωί για την πρώτη αυτοψία…

Από το γραφείο τύπου του βουλευτή της ΝΔ στην Κορινθία Χ. Δήμα αναφέρεται:

“Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Βουλευτής Κορινθίας, Χ. Δήμας επικοινώνησε με τον Υπουργό Υποδομών κ. Κώστα Καραμανλή και τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών Γιώργο Καραγιάννη για το ζήτημα του Ισθμού.

Σε συνεννόηση με την ΑΕΔΙΚ και λαμβάνοντας υπόψη το πόρισμα του καθηγητή κ. Λέκκα και του ΕΑΓΜΕ, τεχνικό κλιμάκιο του Υπουργείου Υποδομών, θα κατέβει στην Διώρυγα της Κορίνθου τη Δευτέρα το πρωί για την πρώτη αυτοψία.

Στην συνέχεια θα ακολουθήσουν σειρά συναντήσεων ώστε να σταθμιστούν τα επόμενα βήματα τόσο για τον στρατηγικό σχεδιασμό και το μέλλον της διώρυγας όσο και για την χρηματοδότηση του έργου”.

ΣΣ. Τώρα που έφτασε η κατάσταση στο απροχώρητο με τις συνεχείς κατολισθήσεις αποφάσισαν να ασχοληθούν και οι βουλευτές του νομού με τη διώρυγα της Κορίνθου!!!

…Δεν είδαμε τους βουλευτές να στέλνουν κάποια ανακοίνωση για άλλα σοβαρά γεγονότα που συνέβησαν στη διώρυγα τα τελευταία χρόνια. Το κυριότερο πριν αρκετούς μήνες ένα παιδί έχασε τη ζωή του πέφτοντας στο κανάλι ενώ έπαιζε! Αυτό μάλλον πέρασε στα ψιλά γράμματα για τους Κορίνθιους πολιτικούς…

-Για υπενθύμιση δείτε την ανάρτησή μας στις 30 Απριλίου 2020 με τίτλο: Η διώρυγα της Κορίνθου… και οι Κορίνθιοι βουλευτές που δεν αγγίζουν το θέμα!

Κ.Ν