Η διώρυγα της Κορίνθου… και οι Κορίνθιοι βουλευτές που δεν αγγίζουν το θέμα!

Έχουμε εδώ και πολύ καιρό που προσπαθούμε να καταλάβουμε με ΠΟΙΑ σοβαρά θέματα της Κορινθίας ασχολούνται οι Κορίνθιοι βουλευτές! Εδώ γεμίσαμε με μετανάστες στην πρωτεύουσα του νομού (πρώην στρατόπεδο Κορίνθου) και αυτοί …κάνουν πως δεν το βλέπουν! Έχουμε κάνει και ένα σωρό δημοσιεύματα για ΣΟΒΑΡΑ θέματα του νομού που ΔΕΝ δείχνουν ενδιαφέρον οι βουλευτές!

Ένα άλλο θέμα είναι τα μέτρα ασφαλείας που ΔΕΝ υπάρχουν στη διώρυγα της Κορίνθου! Εξαιτίας αυτών των μέτρων ασφαλείας χάθηκε πρόσφατα ένα μικρό παιδί, μόλις 14 ετών! (για υπενθύμιση δείτε εδώ)

Μάλιστα σε ανακοίνωσή του ο Χάρης Μαρίνης από το Λουτράκι ανέφερε μεταξύ άλλων μετά το θάνατο του 14χρονου που έπεσε μέσα στο κανάλι του Ισθμού:

«Οι υπουργοί και οι βουλευτές της Κορινθίας , τόσο της προηγούμενης κυβέρνησης άλλα και της σημερινής δεν ταγκίζουν αυτό το πρόβλημα που λέγεται Διώρυγα αν και είναι όλοι τους ενημερωμένοι…»

ΣΣ. Από ότι φαίνεται …άλλα πράγματα απασχολούν τους Κορίνθιους βουλευτές με τους παχυλούς μισθούς! Για παράδειγμα …πως θα έρθει η Ντόρα στην Κορινθία, …πως θα στείλουν δελτία τύπου για ανούσια πράγματα ή δεν θα στείλουν δελτία τύπου καθόλου επειδή πάλι ΔΕΝ κάνουν σχεδόν τίποτα! Δυστυχώς αυτούς έχουμε βουλευτές στην Κορινθία!  Κρίμα…