ΚΟΡΙΝΘΙΑ: “4 χρόνια είμαστε στο σκοτάδι”! -Τι δήλωσαν οι γονείς του αδικοχαμένου Φ. Παππά μετά την έκρηξη στη motoroil

Σε δηλώσεις τους στην korinthiannews.gr οι γονείς του αδικοχαμένου εργαζόμενου Φ. Παππά μετά την έκρηξη στη motoroil (στις αρχές του 2020) μας ανέφεραν: “Αύριο, Πέμπτη, είναι η εκδίκαση της υπόθεσης μετά το σοβαρό περιστατικό στην motoroil που στοίχισε τη ζωή στο παιδί μας. Υπήρξε μία αναβολή της εκδίκασης τον περασμένο Ιανουάριο. Ζητάμε να μάθουμε την αλήθεια και να αποδοθεί ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Περίπου 4 χρόνια είμαστε στο σκοτάδι!!! Ζητάμε το αυτονόητο…”

Με τη σειρά μας επανερχόμαστε σε ανάρτησή μας στις 08 Δεκεμβρίου 2020 όπου είχαμε αναφέρει:

“Θέμα στα ΜΜΕ είναι ο θάνατος του 42χρονου Φίλιππου Παππά. Πρόκειται για τον εργαζόμενο που είχε τραυματιστεί πριν αρκετούς μήνες στη Motor Oil μετά από έκρηξη.

Από την έκρηξη τραυματίστηκαν τέσσερις εργαζόμενοι στις εγκαταστάσεις των διυλιστηρίων της Μοτορ Οιλ στην Κόρινθο.

Δυστυχώς ένας νέος άνθρωπος έχασε τη ζωή του σε εργατικό ατύχημα”

Υπενθυμίζουμε ότι πέρασε τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα από την έκρηξη και δεν είδαμε μία ανακοίνωση από την Motor–Oil στα ΜΜΕ στην οποία να εξηγεί τι έφταιξε (για την έκρηξη) και ποιος τελικά ανέλαβε την ευθύνη για το περιστατικό αυτό!!! 

Τραυματίστηκαν ΣΟΒΑΡΑ τόσοι άνθρωποι εν ώρα εργασίας από τη μία στιγμή στην άλλη και ένας έχασε τη ζωή του! 

Ακόμα περιμένουμε απαντήσεις!!! …Τόσο δύσκολο είναι;

ΣΣ. Για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση με τίτλο: ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ: Η έκρηξη στην motoroil, ο τραυματισμός των εργαζομένων, το κτίριο σε κακά χάλια …και τα ερωτηματικά! -…Σιγή ιχθύος από τους πολιτικούς!

Κ.Ν