ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Α. Κούγιας: “Αν του δώσεις μία μπάλα θα την πάει στο τμήμα…”

Άγνωστο για την ώρα το μέλλον της ομάδας της Κορίνθου μετά και τις χθεσινές εξελίξεις (για περισσότερα δείτε την ανάρτηση:  ΚΟΡΙΝΘΟΣ: …Το διέλυσαν το μαγαζί! -Αυτοί είναι που θα “έσωναν” την ομάδα της Κορίνθου! -Δείτε τώρα τις εξελίξεις…)

Μετά από αυτές τις δυσάρεστες εξελίξεις αναφέρει μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο πρώην πρόεδρος της ομάδας της Κορίνθου Α. Κούγιας: Είναι βέβαιο ότι εγώ δεν θα μείνω σιωπηρός και δεν θα είμαι και απών!

Αυτό το οικοδόμημα, το οποίο μαζί με τον Γ. Οικονόμου, κυρίως τον Κ. Παπαγιανόπουλο, τον Λ. Φρίγγελη και με τον εμφανιζόμενο ως έναν δήθεν πρόεδρο ο οποίος στην κυριολεξία αν του δώσεις μία μπάλα θα την πάει στο τμήμα, δεν θα μείνουμε σιωπηλοί και δεν θα αφήσουμε τον ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ στην τύχη του…”

Το βίντεο από το korinthosnews:

ΣΣ. …Όλα τα λεφτά η δήλωση του Κούγια: “…Τον εμφανιζόμενο ως έναν δήθεν πρόεδρο ο οποίος στην κυριολεξία αν του δώσεις μία μπάλα θα την πάει στο τμήμα”. Επειδή όλα τα ονόματα ακούστηκαν πλην του Γ. Πιέτρη, ο οποίος εμφανιζόταν και ως πρόεδρος, …μάλλον αυτόν εννοεί ο Κούγιας, ότι αν του έδινε μία μπάλα θα την πήγαινε στο τμήμα!

Γενικά ως τώρα με ότι έχει ασχοληθεί ο Πιέτρης είτε αφορά την αυτοδιοίκηση, είτε το ποδόσφαιρο …και τι δεν έχει ακούσει! …Τυχαία όλα αυτά;

Φυσικά έχει …μείνει στην ιστορία ότι όταν ήταν δημοτικός σύμβουλος ο Γ. Πιέτρης …εμφανίστηκε με σωβρακοφανέλα σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβούλιο του δήμου Κορινθίων και φυσικά “έπαιξε” στους Ράδιο Αρβύλα! Από εκεί και πέρα τι να συζητάμε…

Για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση: ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Οι “Ράδιο Αρβύλα” μίλησαν για το “σώβρακο” του δημοτικού συμβούλου Γ. Πιέτρη!