ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Οι “Ράδιο Αρβύλα” μίλησαν για το “σώβρακο” του δημοτικού συμβούλου Γ. Πιέτρη!

(21:00)

Πριν λίγα λεπτά, όπως ήταν αναμενόμενο, ο δημοτικός σύμβουλος Γ. Πιέτρης που εμφανίστηκε σε τηλεδιάσκεψη με τα εσώρουχα (!!!) στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Κορινθίων, “έπαιξε” στους Ράδιο Αρβύλα!

Ο παρουσιαστής Α. Κανάκης ανέφερε μεταξύ άλλων: “Βρε Γιώργο μου δεν είναι μόνο που βγαίνεις με τα εσώρουχα! Πως κατάφερες (δείχνοντας το εσώρουχο) να κεντράρεις την κάμερα εκεί; Είσαι με την σωβρακάρα σου, κάθεσαι στην καρέκλα, πως την ρίχνεις την κάμερα εκεί”;

Το τι ακολούθησε δεν λέγεται με τα σχόλια και των άλλων παρουσιαστών στο Ράδιο Αρβύλα!

Ένας μάλιστα ανέφερε: “Έχουμε να δούμε τέτοιο βρακί από τον Πάγκαλο…”

Για να αναφέρει κλείνοντας ο Α. Κανάκης: “Τίποτα, θηλυκού γένους, δεν μπορεί να αντισταθεί στο σώβρακο του Γ. Πιέτρη. Ακόμα και η κάμερα με το που το είδε…”

Πατήστε πάνω στην παρακάτω φωτογραφία για να δείτε το βίντεο:

Προς τον δήμαρχο Κορινθίων Β. Νανόπουλο: Δήμαρχε …πέσατε διάνα και το συγκεκριμένο πλάνο τελικά έπαιξε στο Ράδιο Αρβύλα (για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση: ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ο Γ. Πιέτρης εμφανίστηκε με τα ΕΣΩΡΟΥΧΑ! -“Τρομάξαμε” του φώναζαν! (βίντεο))

Η στιγμή που ο δήμαρχος ενημερώνει τον Γ. Πιέτρη να ντυθεί γιατί θα τον βάλουν στο “Ράδιο Αρβύλλα”:

ΣΣ. Για υπενθύμιση δείτε και μία παλαιότερη ανάρτηση: Ποιες είναι οι επιπτώσεις για την Κορινθιακή επιχείρηση “Πιέτρης” μετά την μεταφορά παράνομων μεταναστών;

Ακόμα αναμένουμε μία απάντηση!