ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Β. Νανόπουλος: “Η υποστελέχωση του νοσοκομείου καθώς και τα ζητήματα που αφορούν τις υποδομές του είναι σε εκκρεμότητα”

Από το δήμο Κορινθίων αναφέρεται: «Στην πρόσκληση της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου ανταποκρίθηκε ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος δίνοντας το παρόν την Τετάρτη 19 Απριλίου, στην ευρεία συνάντηση θεσμικών, διοίκησης και σωματείων στο αμφιθέατρο των ιδρύματος, προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν στην στελέχωση, στις υποδομές και βεβαίως στην εύρυθμη λειτουργία του.

«Το νοσοκομείο της Κορίνθου είναι μια δομή νευραλγική για τους κατοίκους του νομού Κορινθίας αλλά και τους διερχόμενους. Λόγω της κομβικής του θέσης εφημερεύει όλες τις ημέρες του χρόνου σε 24ωρη βάση.

Η υποστελέχωση καθώς και τα ζητήματα που αφορούν τις υποδομές του, είναι σε εκκρεμότητα και γιαυτό βρέθηκα και εγώ, όπως και οι άλλοι συνάδελφοι μου δήμαρχοι, σε αυτήν την συνάντηση, προκειμένου από πλευράς μας, ως αυτοδιοίκηση, να βοηθήσουμε στην κατεύθυνση της εύρεσης των λύσεων που απαιτούνται», δήλωσε ο Δήμαρχος Κορινθίων με το πέρας της συνάντησης”.