ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Δηλώσεις “κόλαφος” του Νανόπουλου για τον Ταγαρά! -Που ανέφερε ότι ήταν ΚΑΛΟΣ και που ΚΑΚΟΣ, τι είπε για …κάποιες ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ και για την ΣΥΝΕΠΕΙΑ του!!!

Σε μία συνέντευξη του ο δήμαρχος Κορινθίων Β. Νανόπουλος, αφού προκλήθηκε, “άδειασε” για ακόμα μία φορά τον πρώην πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Κορινθίων Β. Ταγαρά, αφήνοντας νέες αιχμές για τον ίδιο, κάτι το οποίο είναι το θέμα συζήτησης σε όλο το δήμο!

Μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Κορινθίων ανέφερε ότι ο Β. Ταγαράς ήταν καλός για τις δημόσιες σχέσεις και όχι για το έργο του!!!

Δεν άρεσαν στον δήμαρχο κάποια πράγματα που έκανε και του είχε πει εδώ και καιρό να παραιτηθεί αλλά αυτός παρέμενε στη θέση του και αυτό που τον ενδιάφερε ήταν η προσωπική προβολή του!

Μάλιστα ο δήμαρχος ανέφερε θέματα που έμειναν πίσω επι θητείας του Β. Ταγαρά ως πρόεδρος στο κέντρο κοινωνικής πολιτικής καθώς μίλησε και για κάποιες αναθέσεις που του προκάλεσαν ερωτηματικά όπως για την προβολή από μία εταιρεία με έδρα την Θήβα!!!

Παράλληλα ο δήμαρχος παραδέχτηκε ότι έκανε ΛΑΘΟΣ να του εμπιστευτεί αυτή τη σημαντική θέση στο δήμο Κορινθίων!

Κλείνοντας ο Β. Νανόπουλος ανέφερε για τον Β. Ταγαρά: “Σε ότι αφορά την αξιοπιστία του Β. Ταγαρά απλά ας αναλογιστεί ο καθένας ότι ο ίδιος εξελέγη με τον συνδυασμό του Πνευματικού, συνεργάστηκε με τη δημοτική αρχή τη δική μας και θα στηρίξει το συνδυασμό του Σταυρέλη!!! Μέσα σε μία θητεία αλλάζει τρεις συνδυασμούς!!! Είναι πρωτοφανές!”

Ο δήμαρχος πριν λίγες μέρες μετά την παραίτηση του Β. Ταγαρά έκανε μία δήλωση και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους (δείτε τη σχετική ανάρτηση την 1η Ιουνίου 2023 με τίτλο: ΚΟΡΙΝΘΟΣ. Ο Β. Νανόπουλος με ανακοίνωσή του “αδειάζει” τον Β. Ταγαρά: “Του είχα ζητήσει εδώ και καιρό να παραιτηθεί -Η σημερινή παραίτησή του γίνεται ευχαρίστως δεκτή…”), αφήνοντας μάλιστα ανοικτό το ενδεχόμενο ότι αν χρειαστεί θα επανέλθει.

Τελικά ο δήμαρχος ήρθε πιο αιχμηρός αυτή τη φορά για τον Β. Ταγαρά κάνοντας δηλώσεις που εκθέτουν αρκετά τον δημοτικό σύμβουλο!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Η ανακοίνωση του δημάρχου Κορινθίων Β. Νανόπουλου σε ότι αφορά τον Β. Ταγαρά:

“Σχετικά με τις αιχμές που άφησε στην συνέντευξη του ο πρώην πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής Β. Ταγαράς  έχω να απαντήσω τα εξής:

“Έχουμε μπει σε προεκλογική περίοδο.

Εγώ σέβομαι την ψήφο, την εμπιστοσύνη των πολιτών, υπηρετώ τους πολίτες και δεν εξυπηρετώ επιχειρηματικά  συμφέροντα  και το πληρώνω το τίμημα εν γνώσει μου.

Εγώ δημιουργώ έναν ομοιογενή  συνδυασμό τη συμμαχία πολιτών με νέα πρόσωπα μαζί με το βασικό κορμό της Συμμαχίας Πολιτών .

Στο παραπάνω πλαίσιο ο πρώην πρόεδρος του ΚΚΠ ο κ. Ταγαράς παρασύρθηκε από τις σειρήνες του κ. Σταυρέλη και καιρό πριν όπως ο ίδιος έλεγε παντού προσχωρεί αφού όμως πριν  αναθέσει όλες τις δαπάνες της χρονιάς, πράγμα που έκανε. Μέσα σε λίγες μέρες, τον Απρίλιο ανέθεσε 426 χιλιάδες ευρώ. Παράδειγμα των αναθέσεων είναι 37 χιλιάδες ευρώ  για προβολή του έργου του ΚΚΠ σε εταιρεία με έδρα τη Θήβα και ίδρυση λίγες μέρες πριν την ανάθεση.

Ένα δεύτερο παράδειγμα είναι η ανάθεση σε εργολάβο 37 χιλιάδων ευρώ για υδροβολη αύλειων χώρων σε βρεφονηπιακούς σταθμούς. Τις υπόλοιπες αναθέσεις μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο.

Μετά από όλα αυτά ζητά από το δήμο  επιχορήγηση περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ για προσλήψεις νέων υπαλλήλων ενώ μπορούσε να δεσμεύσει τα χρήματα από ΚΑΠ του υπουργείου, όπως του είπα να κάνει σε συνεργασία με την οικονομική υπηρεσία του δήμου.

Με λίγα λόγια από κάποιο σημείο και μετά ο κ. Ταγαράς ξέφυγε από τις βασικές αρχές της διοίκησης και έκανε έργο προσωπικής προβολής και ψηφοθηρίας κάτι ανεπίτρεπτο και για αυτό ζήτησα την παραίτηση του.

Το έργο που έγινε στο ΚΚΠ είναι συλλογική προσπάθεια πολλών  με τη υποστήριξη του δημάρχου και όχι μόνο του εκάστοτε προέδρου.

Προτίμησα την παραίτηση του αντί της καθαίρεσης ως συντομότερης διαδικασίας .

Ο κ. Ταγαράς υπαινίσσεται ότι στελέχη της παράταξης μου διαρρέουν και ευθύνομαι εγώ για αυτό. Ο ίδιος δεν ήταν στέλεχος της παράταξής μου αντίθετα ήταν σε αντίπαλη παράταξη στις εκλογές, ήταν με τον  κ. Πνευματικό, ήρθε σε μένα και τώρα πάει στον κ. Σταυρέλη. Οι πολίτες θα κρίνουν την συνέπεια και τα κίνητρά  του, να αλλάξει τρεις παρατάξεις σε μια θητεία .

Διαβεβαιώνω τους πολίτες ότι το έργο που δεν έχει γίνει στο ΚΚΠ με τις προσλήψεις νέων υπαλλήλων και ίδρυση νέων βρεφονηπιακών σταθμών, την ίδρυση Κέντρων δημιουργικής απασχόλησης παιδιών  που ανεπίτρεπτα καθυστέρησε ενώ τα ιδιωτικά λειτουργούν κανονικά , θα υλοποιηθεί από το νέο πρόεδρο και τις υπηρεσίες του δήμου.

Και κάτι τελευταίο όταν ο θεός θέλει να σκοτώσει το μυρμήγκι ξέρετε  τι κάνει; του δίνει φτερά.

Kαι ο  λαός λέει ότι την προδοσία πολλοί αγάπησαν τους προδότες κανείς…”

Κ.Ν