ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Εγκαινιάζεται το ΚΕΠ Υγείας

Από το δήμο Κορινθίων αναφέρεται μεταξύ άλλων:

«Εγκαινιάζεται στις 29/11 το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Κορινθίων

Την λειτουργία του ΚΕΠ Υγείας, μιας ακόμα δομής στήριξης, βοήθειας και φροντίδας των δημοτών, ανακοίνωσαν το πρωί ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Σπύρος Ζαχαριάς, η προϊσταμένη των Κοινωνικών Υπηρεσιών Αναστασία Σπυροπούλου και η Συντονίστρια της νέας δομής Αμαλία Σούκουλη.

Το ΚΕΠ Υγείας στεγάζεται στο κτίριο του τμήματος Κοινωνικής πολιτικής στην Πυλαρινού 67 (ισόγειο) και εγκαινιάζεται την προσεχή Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022 στις 18:00 το απόγευμα παρουσία του προέδρου του δικτύου Υγιών πόλεων, μέλος του οποίου είναι ο δήμος Κορινθίων, κ.Γιώργου Πατούλη.

«Είναι μια ακόμα σημαντική δομή προληπτικής ιατρικής  που προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες στους δημότες μας. Μέσα από το ΚΕΠ υγείας οι πολίτες έχουν την δυνατότητα της ενημέρωσης, της επαφής με τους γιατρούς που έχουν ανάγκη  και βεβαίως πρόληψης συγκεκριμένων νοσημάτων, η πρόληψη σώζει ζωές το γνωρίζουμε όλοι » ανέφερε ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος.

Ο δήμαρχος Κορινθίων ανακοίνωσε τέλος, τον σχεδιασμό που αφορά στην νοσηλεία κατ οίκον από το δήμο, μια άκρως σημαντική υπηρεσία η οποία θα δίνει την δυνατότητα σε πολίτες που δεν μπορούν να μετακινηθούν εκτός της οικίας τους να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες και τις όποιες ιατρικές πράξεις στον χώρο τους.

Η συντονίστρια του ΚΕΠ Υγείας κ.Αμαλία Σούκουλη αναφέρθηκε λεπτομερώς στην λειτουργία του, στις υπηρεσίες που θα παρέχει και βεβαίως στην δυνατότητα που έχουν οι πολίτες να δημιουργήσουν το δικό τους προφίλ υγείας, με απόλυτη εχεμύθεια, είτε επισκεπτόμενοι το ΚΕΠ Υγείας στον χώρο του, είτε δημιουργώντας το οι ίδιοι ηλεκτρονικά στο site του ΚΕΠ Υγείας του δήμου Κορινθίων…»