ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Η “περίπτωση” του Γ. Πιέτρη (μέρος 2ο)!- …Τι είπε για το διοικητήριο ο άνθρωπος που έχει κέρδη με τη σίτιση των μεταναστών!

Σε ανάρτηση την περασμένη Πέμπτη αναφέραμε μεταξύ άλλων: “Ο Δήμαρχος Κορινθίων εξέφρασε την άποψη περί κατασκευής του Διοικητηρίου στο χώρο του 6ου Συντάγματος Πεζικού , απόφαση που ομόφωνα έχει λάβει από το 2007 το Δημοτικό Συμβούλιο. Η απόφαση αυτή επικαιροποιήθηκε στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Τετάρτης…” (δείτε εδώ όλη την ανάρτηση)

Ο Γ. Πιέτρης …τα δικά του!

Ενώ το ΔΣ Κορινθίων αποφάσισε το διοικητήριο να πάει στο πρώην 6ο Σύνταγμα Πεζικού ο ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Πιέτρης ήταν ο μόνος αν δεν κάνουμε λάθος που ψήφισε ΟΧΙ θέλοντας να πάει το διοικητήριο στην Ποσειδωνία!!!

…Τι ενοχλεί τον Γ. Πιέτρη να γίνει το διοικητήριο στο χώρο του 6ου συντάγματος πεζικού, κάτι που όλοι συζητούν τόσα χρόνια και κάτι που θέλουν και οι Κορίνθιοι για να σταματήσει το πρώην στρατόπεδο να χρησιμοποιείται μόνο για την φιλοξενία των μεταναστών, έτσι όπως το κατάντησαν οι πολιτικοί με την ανοχή όλων;

Και αντι ο Πιέτρης να είναι θετικός ξεχώρισε πάλι αρνητικά! Ίσως ο Γ. Πιέτρης έχει συνδυάσει τον χώρο του πρώην ιστορικού στρατοπέδου μόνο με μετανάστες, των οποίων τη σίτιση έχει αναλάβει η επιχείρησή του!

Εξάλλου είναι γνωστό ότι και η οικογενειακή του επιχείρηση έχει αναλάβει εδώ και αρκετά χρόνια τη σίτιση των μεταναστών στο στρατόπεδο της Κορίνθου! Ο Γ. Πιέτρης έχει οικονομικά οφέλη από τη σίτιση με τους μετανάστες στο πρώην ιστορικό στρατόπεδο της Κορίνθου! Μήπως για το λόγο αυτό δεν αντιδρά ώστε να κλείσει το κέντρο μεταναστών και στον ιστορικό χώρο του πρώην στρατοπέδου να γίνουν άλλα πράγματα; Και παρόλα αυτά ασχολείται με την πολιτική (!!!)και είναι αυτός που ξεχωρίζει λέγοντας ότι το διοικητήριο θα πρέπει να γίνει στην Ποσειδωνία!

Το γράφουμε ξανά: “Αν η Κόρινθος έχει τέτοια πρόσωπα που ασχολούνται με την πολιτική, όπως τον Γ. Πιέτρη, που προκειμένου να κάνουν τη δουλειά τους δεν είναι στα “κάγκελα” σε ένα σοβαρό τοπικό θέμα …τότε χαιρετίσματα! Από τη μία …να κάνουν τη δουλειά τους και από την θέλουν να ασχοληθούν και με την πολιτική!!!

Για να δώσει στη δημοσιότητα ο πολιτικός πλέον Γ. Πιέτρης πόσα έσοδα κάθε μήνα και πόσα κέρδη έχει όλα αυτά τα χρόνια για τη σίτιση που παρέχεται από την οικογενειακή επιχείρηση στους μετανάστες της Κορίνθου και μετά να βγει και να ζητήσει τη ψήφο των Κορίνθιων πολιτών! Όσο δεν απαντάει θα ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΣΤΕ για να δούνε και οι Κορίνθιοι …γιατί αυτή η σιωπή του για τους μετανάστες στην Κόρινθο…”

Ο Γ. Πιέτρης προφανώς μόνο μετανάστες θέλει να βλέπει στον χώρο του πρώην στρατοπέδου της Κορίνθου!

ΣΣ. Για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση με τίτλο: “ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Η “περίπτωση” του Γ. Πιέτρη! -Απάντηση στο κουίζ…”