ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Η “υπογραφή” του Γ. Πιέτρη, …η κωλοτούμπα, η σύλληψη του για τα χρέη, …το σώβρακο, η σίτιση των μεταναστών, τι έγινε με το φορτηγό της εταιρείας! -Αυτά θα τα πει στην αυριανή συνέντευξη που …έσπευσε να διαφημίσει;

-Του Φώτη Νικολακόπουλου

Λάβαμε ένα email από τον δημοτικό σύμβουλο Κορινθίων Γ. Πιέτρη όπου …προετοιμάζει τι έχει πει στη συνέντευξη που έχει δώσει και θα παίξει το Σάββατο!!! Λένε μάλιστα ότι αυτή η συνέντευξη θα συζητηθεί βάζοντας σε επικεφαλίδες τα θέματα που θα αναφέρει (θα τα δείτε στην παρακάτω ανακοίνωσή του).

Αρχικά αναρωτιόμαστε ποιος τέλος πάντων είναι ο Γ. Πιέτρης που προετοιμάζει έτσι την συνέντευξη του! …Ούτε οι βουλευτές, δήμαρχοι και οι περιφερειάρχες δεν βγάζουν τέτοιες ανακοινώσεις για να προετοιμάσουν τους δημότες για μία συνέντευξή τους!

Ο Γ. Πιέτρης ένας απλός δημοτικός σύμβουλος Κορινθίων- πρόεδρος λιμενικού ταμείου είναι, που μάλιστα πρόσφατα γέλασε το πανελλήνιο όπου τον κατέγραψε η κάμερά του να συμμετέχει διαδικτυακά σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με το σώβρακο και τη φανέλα (!!!), χωρίς ο ίδιος να το καταλάβει!!!

Ως δημοτικός σύμβουλος, που ασχολείται δηλαδή με τα κοινά, ο Γ. Πιέτρης απάντησε άραγε σε σοβαρά ερωτήματα που αφορούν τον ίδιο και έχει απασχολήσει κατα το παρελθόν τα ΜΜΕ;

Για παράδειγμα έδωσε άραγε απαντήσεις σε κάποια ερωτήματα όπως:

-Όταν ο συνδυασμός του Π. Καλλίρη, στον οποίο ο ίδιος συμμετείχε, μετά το αποτέλεσμα των περασμένων δημοτικών εκλογών “εντάχθηκε” στον συνδυασμό του νυν δημάρχου Β. Νανόπουλου είχε υπογράψει αρχικά και ο ίδιος (ο Πιέτρης δηλαδή) ότι συμφωνεί με αυτή την κίνηση (της συνένωσης των δύο συνδυασμών); Στη συνέχεια όμως δεν τίμησε την υπογραφή του και ακολούθησε ανεξάρτητη πορεία; …Για να δουν εδώ οι δημότες αν τιμάει ή όχι την υπογραφή του!

-Ενώ ο Γ. Πιέτρης έλεγε ότι δεν επιθυμεί να συνεργαστεί με τον συνδυασμό του Β. Νανόπουλου πως και έκανε την “κωλοτούμπα” να συμμετέχει με τον συνδυασμό του Νανόπουλου (!!!) και να ευχαριστεί μάλιστα τον δήμαρχο (!!!) που του εμπιστεύτηκε τη θέση του προέδρου του λιμενικού ταμείου; Αυτή την “κωλοτούμπα” πως θα την δικαιολογήσει άραγε στους δημότες του σε ότι αφορά τη συνεργασία του με τον Νανόπουλο σε σχέση με αυτά που έλεγε πιο πριν;

-Πόσο άραγε σέβεται τους δημότες του όταν ο ίδιος συμμετέχει στις συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων με σωβρακοφανέλες γίνοντας θέμα συζήτησης στο πανελλήνιο, παίζοντας στα μεγαλύτερα ΜΜΕ της χώρας και σατιριζόντας τον ακόμα και οι Ράδιο Αρβύλλα; (για υπενθύμιση δείτε εδώ την ανάρτηση: ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Οι “Ράδιο Αρβύλα” μίλησαν για το “σώβρακο” του δημοτικού συμβούλου Γ. Πιέτρη!)

-Ως επιχειρηματίας έχει αναλάβει τη σίτιση των μεταναστών εδώ και πολλά χρόνια στο “έκτρωμα” (κέντρο μεταναστών) της Κορίνθου! Ως δημοτικός σύμβουλος για το λόγο αυτό δεν παίρνει θέση για να φύγει το κέντρο μεταναστών από αυτό το σημείο; Γι΄αυτό δεν το καταγγέλλει; Μπροστά στα προσωπικά κέρδη της επιχείρησής του δεν λογαριάζει ότι αυτό το κέντρο λειτουργεί εκεί σε βάρος των Κορίνθιων δημοτών; Πόσα είναι τα κέρδη του μηνιαίως από τη σίτιση στους μετανάστες;

-Θα μιλήσει για την επιχειρηματικότητα, προαναγγέλει ο ίδιος στο παρακάτω δελτίο τύπου! Θα μιλήσει δηλαδή και για την σύλληψή του πριν από λίγα χρόνια στην Κόρινθο για τα εκατοντάδες χιλιάδες χρέη στο δημόσιο; …Τι έγινε με αυτά τα χρέη! Ξεχρεώθηκαν; Και αν ναι πότε; Από τότε που ανέλαβε τη σίτιση των μεταναστών στην Κόρινθο και μετά;

-Και σε ότι αφορά την επιχειρηματικότητα: Εντοπίστηκαν μέσα σε φορτηγό της εταιρείας του να μεταφέρονται παράνομα μετανάστες; Τι έγινε με αυτή την υπόθεση; Τελικά την “πλήρωσε” μόνο ο υπάλληλος που οδηγούσε το φορτηγό; (Για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση: Ποιες είναι οι επιπτώσεις για την Κορινθιακή επιχείρηση “Πιέτρης” μετά την μεταφορά παράνομων μεταναστών;)

-…Τόσο τον απασχολούν οι συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων που είναι από τους συμβούλους που πηγαίνουν …όποτε το θυμηθούν! Υποτίθεται ότι είναι και πρόεδρος του λιμενικού ταμείου!!! Αν δεν μπορεί ή δεν έχει κέφι γιατί δεν παραιτείται για να ασχοληθούν άνθρωποι που το θέλουν και μπορούν;

Αυτά είναι ΜΟΝΟ μερικά από τα ερωτήματα που μας ήρθαν με μία ΓΡΗΓΟΡΗ ΣΚΕΨΗ! Υπάρχουν και άλλα τα οποία ίσως τα πούμε στην πορεία! Ένα- ένα δεν βιαζόμαστε!

Γιατί θεωρούμε ότι στους Κορίνθιους πολίτες πιο πολύ θα μείνουν τα ερωτήματα που θέτουμε εμείς στον Πιέτρη παρά αυτά που ο ίδιος θέλει να πει στη συνέντευξή του

Ας απαντήσει πρώτα στα παραπάνω και μετά να σχολιάσουμε την συνέντευξή του την οποία και …έσπευσε να διαφημίσει με το παρακάτω δελτίο τύπου που έστειλε στα ΜΜΕ.

Αναφέρθηκε λοιπόν στο δελτίο τύπου του Γ. Πιέτρη:

“Αυτή την εβδομάδα ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΙΕΤΡΗΣ σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου του Δήμου Κορινθίων, Γιώργος Πιέτρης, στους δημοσιογράφους Γιάννη Στεφανή και Γιώργο Ναστούλη σχετικά με τους στόχους και τις επιδιώξεις του.

Η συνέντευξη θα παρουσιαστεί το Σάββατο 16 Ιουλίου από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αλλά και από τη σελίδα του.

Στη συνέντευξη αυτή ίδιος μιλά

-Για τις σχέσεις του Λιμενικού Ταμείου με τον Δήμο και τις Τεχνικές Υπηρεσίες

-Για τη μετατροπή του λιμανιού σε τουριστικό και την κατασκευή μιας μαρίνας.

-Για την επιχειρηματικότητα αλλά και την πολιτική στην εποχή μετά την πανδημία .

-Για τις εκλογές του Επιμελητηρίου Κορινθίας και τη σχέση του με τον Πρόεδρο Τάκη Λουζιώτη.

-Για τις εκλογές στο Δήμο Κορινθίων τον Οκτώβριο του 2023. Ποιες είναι οι προθέσεις του.

-Για το Διοικητήριο στο 6ο Σύνταγμα Πεζικού και την επιλογή της Ποσειδωνίας.

-Για την προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο

-Για τον άνθρωπο Γιώργο Πιέτρη”

ΣΣ. Αυτά για σήμερα! Έχουμε και άλλα.

Γιατί τα άτομα που ασχολούνται με την πολιτική πρέπει να είναι καθαρά, να έχουν λόγο και μπέσα! Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται λέει μία παροιμία!

Επίσης καλές οι δωρεές που τυχόν μπορεί να κάνει κάποιο πολιτικό πρόσωπο κάπου αλλά αυτό που έχει σημασία είναι …τα θέματα που αφορούν γενικά ένα πολιτικό πρόσωπο!

Επίσης σε ότι αφορά τον Γ. Πιέτρη κατα ένα περίεργο λόγο ότι δωρεές έχει κάνει έχουν δει το φως της δημοσιότητας και αυτό είναι που μας προβληματίζει ιδιαίτερα! (Γιατί για μας ισχύει: Κάνε το καλό …και ρίξτο στο γιαλό)