ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Μετά από 12 ώρες και δεν γνωρίζουν τα στοιχεία της άτυχης γυναίκας που επέπλεε στη θάλασσα

Σε πρωινή ανάρτηση της Πέμπτης αναφέραμε: “Σύμφωνα με πληροφορίες της korinthiannews.gr σήμερα το πρωί στη θαλάσσια περιοχή στα μπαζώματα του Αγ. Νικολάου στην Κόρινθο (κοντά στα γήπεδα) βρέθηκε νεκρή μία ηλικιωμένη γυναίκα (άνω των 60 ετών). Στο σημείο βρέθηκε από το πρωί η αστυνομία και το λιμενικό. Την προανάκριση έχει αναλάβει το λιμενικό.

Σε επικοινωνία που είχαμε με το λιμενικό μας ανέφεραν ότι η υπηρεσία τους ειδοποιήθηκε περίπου στις 07:30 σήμερα το πρωί και η γυναίκα ανασύρθηκε από τη θάλασσα με αλιευτικό σκάφος”

Με επίσημη ανακοίνωση το λιμενικό σώμα μετά από περίπου 12 ώρες (την Πέμπτη στις 19:13) αναφέρουν ότι ακόμα δεν γνωρίζουν τα στοιχεία της άτυχης γυναίκας!

Από το λιμενικό σώμα ανακοινώθηκε την Πέμπτη στις 19:13:

“Τις πρωινές ώρες της Πέμπτης, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Κορίνθου από το Κέντρο Αμέσου Δράσεως Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για την ύπαρξη σορού στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Νικολάου στην Κόρινθο.

Αμέσως, στο σημείο μετέβη ένα Α/Κ σκάφος με επιβαίνοντες στελέχη της Λιμενικής Αρχής, όπου ανέσυραν τη σορό και τη μετέφεραν στο αλιευτικό καταφύγιο της Κορίνθου. Πρόκειται για σορό ηλικιωμένης γυναίκας (α.λ.σ.), η οποία παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Λιμεναρχείο Κορίνθου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας”.

Κ.Ν