ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Μετά την απόδραση συνελήφθησαν σωφρονιστικοί υπάλληλοι -Τα επεισόδια και οι φωτιές!

“Επεισόδια στις φυλακές της Κορίνθου το απόγευμα της Παρασκευής (12.11), με τις Αρχές να ήταν σε εγρήγορση. Στο κατάστημα κράτησης είχαν φτάσει, δυνάμεις των ΜΑΤ και των ΕΚΑΜ έτσι ώστε να καταστείλουν τη μίνι εξέγερση που είχε ξεσπάσει.

Το συμβάν συνδέεται με την απόδραση ενός 45χρονου σκληρού κακοποιού από τις ίδιες φυλακές πριν από μερικές ώρες

Ειδικότερα, ανήλικοι κρατούμενοι δεν έμπαιναν στα κελιά τους, είχαν κάψει στρώματα κι είχαν προκαλέσει φθορές εντός της φυλακής.

Οι κρατούμενοι ξεκίνησαν την εξέγερση στις 17:00 το απόγευμα, διαμαρτυρόμενοι για τη σύλληψη δυο σωφρονιστικών υπαλλήλων, ενός αρχιφύλακα και ενός υπεύθυνου του θυρωρείου, για την απόδραση του κακοποιού που έλαβε χώρα στο σωφρονιστικό κατάστημα.

Συγκεκριμένα, οι κρατούμενοι αναφέρουν ότι δεν ευθύνονται αυτοί για την απόδραση και ότι πρέπει να επιστρέψουν στις θέσεις τους.

Οι δυο σωφρονιστικοί υπάλληλοι που κατηγορούνται για την απόδραση, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα…”, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο newsbomb.gr

ΣΣ. Για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση: ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Έτσι πέρασε …σαν κύριος την κεντρική είσοδο των φυλακών ο κακοποιός κρατούμενος!

Κ.Ν