ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ο Γ. Πιέτρης απορεί με τους τεχνικούς του δήμου! Αναρωτιέται ο ίδιος αλλά…

Ο επιχειρηματίας και δημοτικός σύμβουλος Κορινθίων Γ. Πιέτρης αναρωτιέται με τους τεχνικούς του δήμου και τις τεχνικές υπηρεσίες! …Κάνει και προτάσεις για το δημοτικό συμβούλιο!Αναρωτιέται ο ίδιος αλλά …ξεχνάει να απαντήσει στα δικά του!

Από τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Κορινθίων Γ. Πιέτρη αναφέρεται μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του:

“Οι αυτοσχεδιασμοί, του δημάρχου Κορινθίων, συνεχίζονται με τραγικά μέχρι τώρα αποτελέσματα, για την κεντρική πλατεία της πόλης μας. Είναι η Τρίτη φορά που αναγκάζομαι να κάνω παρέμβαση για ένα έργο, που θα έπρεπε καιρό τώρα να το απολαμβάνουν οι Κορίνθιοι, αλλά δυστυχώς πέφτει από περιπέτεια σε περιπέτεια.

Δεν είναι ο εργολάβος που δεν μπόρεσε ή δεν ήθελε να είναι συνεπής στις συμβατικές του υποχρεώσεις, δεν είναι το μνημείο που αποφάσισε να τοποθετήσει στην πλατεία και κατάφερε να διχάσει τόσο την επιστημονική κοινότητα όσο και τους πολίτες. Είναι δυστυχώς ότι και αυτό το έργο που με τόσα βάσανα έχει γίνει στην πλατεία, είναι γεμάτο από κακοτεχνίες και αστοχίες υλικών, που το καθιστούν προβληματικό πριν ακόμα φύγει η περίφραξη.

Αναρωτιέμαι, πως είναι δυνατόν οι τεχνικοί του δήμου, να επιτρέπουν τόσες κακοτεχνίες, είναι απορίας άξιον πως ο δήμαρχος που όλη μέρα είναι εκεί, δεν βλέπει την σωρεία κακοτεχνιών. Έχει άραγε δει κανείς ότι όταν δουλεύει το επιδαπέδιο σιντριβάνι πλημμυρίζουν όλα τα περιβολάκια μέχρι την Κύπρου;

Ακόμα και ένας άσχετος τεχνικά να περάσει θα δεί ότι οι αρμοί στα πλακίδια δεν έχουν καμία συνοχή και σε σε λίγο καιρό θα ξεκολλήσουν. Οι τεχνικές υπηρεσίες δεν τα βλέπουν να τον σταματήσουν; Πολύ φοβάμαι ότι θα έχουμε και ατυχήματα στο μέλλον. Όπως σήμερα στους πεζοδρόμους που έφτιαξε ο προηγούμενος δήμαρχος, ο κόσμος όταν βρέχει γλιστρά και κινδυνεύει να πάει με κάταγμα στο νοσοκομείο, τώρα θα σκοντάφτουν στα άθλια τοποθετημένα πλακίδια της πλατείας του νυν δημάρχου..!

Ή τα βλέπουν και κάνουν στραβά μάτια για να παραδώσουν κάποια στιγμή, «όπως να ’ναι», ή είναι τόσο άσχετοι με το θέμα και πραγματικά δεν βλέπουν ότι η πλατεία δεν θα έχει στο τέλος καμία σχέση με την αρχική μελέτη!

Προτείνω το δημοτικό συμβούλιο, να αναλάβει δράση και με απόφαση του, να συγκροτηθεί διακομματική επιτροπή για να τρέξει με τρόπο σωστό και γρήγορο την πλατεία.Ο κ.Νανόπουλος απέδειξε ότι δεν μπορεί…”

ΣΣ. Τα παραπάνω τα γράφει ο Γ. Πιέτρης, ο οποίος αναρωτιέται για διάφορα θέματα, …αλλά με τη σειρά μας και εμείς αναρωτιόμαστε για τον ίδιο γιατί δεν απαντάει σε σοβαρά θέματα που έχουμε θίξει ως τώρα στην korinthiannews.gr.

Γιατί ο ίδιος εκτός από επιχειρηματίας, θέλει να ασχολείται με τα κοινά, είναι και δημοτικός σύμβουλος! Θα έπρεπε να είχε πάρει ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΗΜΟΣΙΑ θέση για διάφορα ΣΟΒΑΡΑ θέματα που αφορούν τον ίδιο!

Όσο δεν απαντάει εμείς, μετά από κάθε ανακοίνωσή του, θα επαναφέρουμε τις παρακάτω αναρτήσεις μας …που ζητούν απαντήσεις:

Όταν λάβουμε απαντήσεις για τα παραπάνω τότε θα σταματήσουμε να τα υπενθυμίζουμε, μετά από κάθε ανακοίνωση του Γ. Πιέτρη για θέματα που αφορούν το δήμο ή οτιδήποτε άλλο!

-Έχουμε και ένα άλλο ΣΟΒΑΡΟ θέμα με τον Γ.Πιέτρη που έχουμε αφήσει στη μέση, λόγω άλλων θεμάτων επικαιρότητας, αλλά δεν το ξεχνάμε, θα κάνουμε σχετική ανάρτηση όπως το συνηθίζουμε άλλωστε! Αυτά για σήμερα…