ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ο Σταυρέλης πριν αναλάβει καθήκοντα δημάρχου πήγε με τον Παπαιωάννου στον Διονύσιο! -Ποιον αποκαλούν ευεργέτη από τη μητρόπολη;

Ο νέος δήμαρχος Κορινθίων Ν. Σταυρέλης πριν ακόμα αναλάβει τα καθήκοντα (του δημάρχου) πήγε με τον Β. Παπαιωάννου (πρώην συνεργάτη του Νανόπουλου που κρατούσε τη θέση του στο δημαρχείο …μία ανάσα πριν τις εκλογές!!!) στον μητροπολίτη Διονύσιο για να συζητήσουν διάφορα θέματα!

Από τη μητρόπολη Κορίνθου ανακοινώνεται μεταξύ άλλων: “Εθιμοτυπική επίσκεψη, προ της αναλήψεως των καθηκόντων του, πραγματοποίησε την Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου 2023, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Κορίνθου κ. Νικόλαος Σταυρέλης, συνοδευόμενος από τον Ευεργέτη της Ι. Μητροπόλεως μας κ. Ευάγγελο Παπαϊωάννου, εκλεγμένο Δημοτικό Σύμβουλο, στον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Διονύσιο στα Γραφεία της Ι. Μητροπόλεως μας.

Κατά την διάρκεια της επισκέψεως που έλαβε χώρα σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, λόγω της φιλίας, που συνδέει άπαντες από το παρελθόν, συζήτησαν για τοπικά ζητήματα που αφορούν τον Δήμο και την Μητρόπολη, ανταλλάχθηκαν απόψεις σχετικά με τα σύγχρονα κοινωνικά και φιλανθρωπικά προβλήματα και φυσικά συζητήθηκαν και θέματα της επικαιρότητας.

Ο Ποιμενάρχης μας ευχαρίστησε τον κ. Σταυρέλη και τον κ. Παπαϊωάννου για την ευγενική επίσκεψή τους δίδοντας τους ευλογίες και αναμνηστικά δώρα…”.

ΣΣ. Τι το τόσο σοβαρό έχει κάνει ο Β. Παπαιωάννου και τον αναφέρουν από τη μητρόπολη Κορίνθου ως ευεργέτη;

Κ.Ν