ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Παρελθόν ο Πιέτρης και από πρόεδρος και από το ΔΣ της ομάδας! -…Τι γίνεται τώρα με τις βιαστικές κινήσεις της δημοτικής αρχής και τις αποφάσεις στο δημοτικό συμβούλιο; -Πρόλαβαν και έδωσαν τα χρήματα; -Ποιος σκέφτηκε ορθά;

Όπως γράψαμε σε προηγούμενες (σημερινές) αναρτήσεις οι εξελίξεις είναι ραγδαίες σε ότι αφορά την ομάδα του ΠΑΣ Κόρινθος καθώς …η τύχη της παραμένει στο πρωτοδικείο Κορίνθου!

Υπήρξε ρήξη στις σχέσεις των μελών του ΔΣ με τον Γ. Πιέτρη που εμφανιζόταν ως πρόεδρος της ομάδας (για υπενθύμιση δείτε την ανάρτηση: ΚΟΡΙΝΘΟΣ: …Το διέλυσαν το μαγαζί! -Αυτοί είναι που θα “έσωναν” την ομάδα της Κορίνθου! -Δείτε τώρα τις εξελίξεις…)

Ο Γ. Πιέτρης δήλωσε ότι “Τελείωσε” από την ομάδα της Κορίνθου και αναφέρει οι Οικονόμου και Παπαγιανόπουλος να πάρουν την ομάδα!!!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Γ. Πιέτρης είναι παρελθόν από τη θέση του προέδρου και εκτός ΔΣ της ομάδας (ο ίδιος μάλιστα δήλωσε ότι αποχωρεί από την διοίκηση της ομάδας οριστικά και αμετάκλητα)

Τα έλεγε πρόσφατα ο Νανόπουλος …αλλά κάποιοι βιάζονταν να παρθούν αποφάσεις!!!

Και σε αυτή την περίπτωση για ΑΚΟΜΑ μία φορά δικαιώνεται ο πρώην δήμαρχος Κορινθίων Β. Νανόπουλος που ζητούσε σε πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο να μην βιαστούν να πάρουν αποφάσεις σε ότι αφορά τον ΠΑΣ Κόρινθος πριν ολοκληρωθεί η σεζόν και πριν γίνουν όλες οι νόμιμες διαδικασίες που χρειάζονταν στην ομάδα της Κορίνθου!

Παρόλα αυτά ο νυν δήμαρχος Ν. Σταυρέλης για ακόμα μία φορά “βιαζόταν” να πάρει αποφάσεις και κανόνιζε με τον Γ. Πιέτρη (που είναι πλέον εκτός διοίκησης) ένα σωρό πράγματα (χρηματοδότηση, γήπεδα…κτλ)

Πόσο γρήγορα δικαιώθηκε για ακόμα μία φορά ο Β. Νανόπουλος σε αυτά που έλεγε! Και από ότι αποδεικνύεται ο Νανόπουλος και ο συνδυασμός του φαίνεται να γνωρίζουν καλύτερα τα σοβαρά θέματα του δήμου και να αποφεύγουν …τις κακοτοπιές, σε αντίθεση με τον “βιαστικό” …και πολλά υποσχόμενο δήμαρχο Ν. Σταυρέλη και τη δημοτική αρχή οι οποίοι παίρνουν βιαστικές αποφάσεις και στη συνέχεια εκτίθενται (μέσα σε 4 μόλις μήνες …είναι πραγματικά να αναρωτιέται κανείς πόσες φορές “την πάτησαν”)

Η σημερινή ανάρτηση του Β. Νανόπουλου:

Ρωτάμε:

-Οι αποφάσεις που πάρθηκαν πρόσφατα στο δημοτικό συμβούλιο κατα πλειοψηφία (αφού επέμενε η δημοτική αρχή του Σταυρέλη) ισχύουν τώρα που ο Πιέτρης δεν θα είναι πλέον ούτε πρόεδρος ούτε καν στο ΔΣ της ομάδας; Η μήπως το θέμα πρέπει να έρθει ξανά προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο;

-Τα χρήματα που αποφασίστηκαν κατα πλειοψηφία στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου δόθηκαν ή όχι ακόμα στην ομάδα, της οποίας κανείς δεν γνωρίζει σήμερα ποια θα είναι η τύχη!

Τις απαντήσεις για τα παραπάνω περιμένουν οι δημότες από τη δημοτική αρχή αλλά και τον ίδιο τον δήμαρχο Ν. Σταυρέλη!

ΣΣ. Και για να λυθεί η απορία σε όλους τι συνέβη σε αυτή την περιβόητη συνεδρίαση του ΔΣ Κορινθίων δείτε την ανάρτηση λίγο πριν το Πάσχα: ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Πιέτρης- Σταυρέλης: 6-1! -Πανάκριβα πληρώνει ο δήμος για …την προβολή του Σταυρέλη! -Τα “πανηγύρια” λείπουν…

Αναμένονται με ενδιαφέρον οι εξελίξεις

Κ.Ν